onsdag 11. mars 2015

Drikkeflaske av glass

Treningstilbehør og alt annet du trenger til en aktiv livsstil. Vi har drikkeflaske og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Rask levering 3-dager!


Flaska - din bærbare vannkilde. Det beskyttende neoprentrekket holder drikken kald lengre.

Glass og stål har en mye høyere tetthet enn plast, derfor er de så glatte og gode, og blir alltid helt rene. Ingen smak av plast på vannet eller kaffen din,. Nettstedet vårt benytter cookies.


Maren drikkeflaske klar,. Hover drikkeflaske i glass. Skrulokk med karabinkrok. Stor åpning for enkel rengjøring og plass til. Stort utvalg, kjøp din nye drikkeflaske i dag!


Enkel bestilling og rask leveranse!

Beskyttelse og utstyr Skihjelmer Ryggskinner Goggles Ekstra glass og linser Frikjøringssekker. Denne drikkeflasken er laget av glass og har et slankt design som enkelt får plass i sekken eller vesken. Vare til av totalt. Noen som har noen tips for hvor man kan få tak i drikkeflaske i glass ? Denne er ikke av glass - men rustfritt stål. Anbefaler den veldig sterkt.


Radiant Health drikkeflaske i glass , 700ml. Total pris 10-inkl mva. Håndlaget, lett å bære og sunn å drikke av. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Drikk med stil og hold deg sunn.


Klarna Faktura, Visa, Mastercard. Enkelt å handle, super kundeservice! TRIXIE DRIKKEFLASKE 1ML. Ulempen med enn drikkeflaske , er derimot av det raskt samler seg bakterier i tuten av flasken.


Kvalitetsvarer til lav pris. Norges Billigste Priser? Silikontrekket er i fargen grå.

En drikkeflaske som ser bra ut,. Kanskje matcher flasken til og med resten av antrekker? Loggan graveras på korken. Selve glassflasken er laget i venetiansk glass , toppen.


Elegant, holdbar og miljøvennlig drikkeflaske i glass som passer like godt i skolesekken som i vesken. Skrevet av Birgitte Magnussen den 7. Her får du fem fine og økovennlige flasker:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg