tirsdag 28. mars 2017

Iittala vannglass

Vannglass , drikkeglass og cocktailglass til restaurant, bar, hotell og cafè. Designet av Alfredo Häberli. Ideen bak designet var å kutte ned på antallet glass og samtidig servere alle typer vin. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Rosendahl, grand cru vannglass 22cl 6stk. Essence vannglass i 2-pakk.

Special Price kr 1315. Stort utvalg og rask levering. Dette produktet er kun tilgjengelig i. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Det tynne glasset i klokken og stramme formen gjør at vannglasset.


Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Rask levering, ferdig tollet.

En tynn kant, som er sjeldent i blyfritt glass, kombinert med en delikat stilk. Esken inneholder fire glass. Vannglass eller drikkeglass er nok de vanligste glassene som er å finne på våre bord. Se vårt utvalg på Tilbords. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Norges største nettsted med design, smykker og innredning. Her finner du utvalgte designprodukter med meget høy kvalitet og design! Totalt produkter i kategorien Vannglass.


Gaissa vannglass 2-pack klar cl 2-pack. Shipping: Ekstrabeløp for shipping-. Ultima Thule champagneglass 4-pakk klar. Champagnegalss med rosa stett fra Nordic Vintage. Kartio Vannglass Aqua cl 2stk.


Hos Bakeren og Kokken finner du drikkeglass til både festlige anledninger og alminnelige hverdager. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Meget vakre drikkeglass fra designeren Aino Aalto.


Som gjest føler man seg ekstra velkommen når man kan ta plass ved et vakkert pyntet festbord.

Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Best utvalg av glass på QXL. Ordinarie pris 39kr. Iittala Niva karaffel av Tapio Wirkkala. Kjøp drikkeglass online hos confidentliving.


Kastehelmi vannglass pk grønn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg