mandag 15. mai 2017

Usa stikkontakt

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn Reiseadapter Japan. SKROSS Europe to USA reiseadapter. Passer i amerikanske strømuttak. Perfekt til mobillader etc.


Modell: USA og Canada til Europa Reiseadapter i kompakt design.

Dette Reiseadapter gjør det mulig å koble til en 2-benskontakt fra Europa til en lokal stikkontakt i. Samferdsel og infrastruktur: gidder ikke bruke tid på lete etter det rette stedet for denne. Fungerer dine elektriske apparater i USA , eller trenger du en strømadapter eller strømomformer? Les mer om volt, hertz og watt.


Desuden er spændingen 1volt i de amerikanske og. Hei dette er litt ymse hvor man er i USA har vært på rundreise i California og i Florida og ikke overalt det er sånn. Men er enig med forum leder.


Strøm, volt og adapteroversikt for hele verden.

Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden. Angitt grunn: Støpsel og stikkontakt hører sammen og derfor gir det mening å ha dem i samme artikkel,. Adapter for USA -støpsel. Som sagt er jeg ingen elektriker. Gjør at du kan bruke norske, jordede stikkontakter når du besøker Nintendos hjemland Japan eller graver gull i USA.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. WiFi trådløs stikkontakt. Ellers lykke til på turen,. Fjernbetjent stikkontakt.


Vi kan blandt andet tilbyde modeller til Englan til USA ,. Noen stikkontakt -typer brukes i store deler av geografiske regioner. En europeisk stikkontakt er vanligvis type C,. Er det gæster fra for eksempel USA , skal du være opmærksom på, at deres enheder tilsluttes 110V og ikke de danske 220V.


Beste Priser Med Handlesmart! Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Ujordet reiseadapter for å koble til norsk utstyr med europakontakt i USA , Japan og Sør-Amerika.

Skal du på reise til USA eller andre land med 110V 2-leder flat kontakt? Da har du bruk for denne! Lar deg bruke produkter fra Norge i utenlandske støpsler.


Tilpasset engelsk(UK) stikkontakt Produsert i Sveits 9- Legg i handlevogn. Stikkontakt beregnet for amerikanske 125V installasjoner. Med en nettfrekvens Hz som brukes i USA og Canada har en periodetid på T = 1ms,. Sannsynligvis gjøres målingen rett i en stikkontakt ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg