onsdag 22. november 2017

Krukke med lokk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Glass, flasker og etiketter til lave priser. Lokk og korker inkludert. Lekker krukke i Madame-serien med hjertedekor. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service!

En sandfarget, ru krukke fra Hübsch i keramikk med lokk hvor smykker kan ligge i på badet eller på nattbordet. Glassburk i klart glass med klemme. Kvalitetskrukke med tettslutende lokk for god syltetøy og annet som skal konserveres. Sjekk ut Glasskrukker Med Skrulokk. Vi har funnet våre favoritter fra Bloomingville.


Klikk deg inn og se vårt sortiment i nettbutikk og butikk. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp krukke med lokk billig i nettbutikkene.

Flott krukke til oppbevaring av kaker, gryn og godteri. Norgesglasset med hengslet lokk ;. Hva med å sette et smalt glass oppi med blomster og legge det dekorativt lokket ved siden av? Krukke som ser eldgammel ut.


Produktbeskrivelse Stjerne Riflet krukke med lokk i benporselen fra Royal Copenhagen. En krukke i transparent plast med lokk. Nå kommer alles favoritt krukke med rustikt lokk ! Stortrivdes i krukke med lokk. Klassiske glasskrukker med messing lokk og diamant. Og var aller første blomst ut i hagen i fjor!


Det hang nok litt sammen med at hun hadde mye mer sol på seg enn snøklokkene,. Kjøp de flotte Kähler Bellino krukker med lokk i mange fine farger. Fra helt pastell rosa til sterk turkis. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg. Les mer om vår bruk av Cookies her.


Vi i Millatinka tar kundeservice på alvor. Det betyr at du kan kontakte oss med alle mulige forespørseler angående våre produkter. Se hele den nye kollektion - som bejler til både nostalgiske samlere.

Nydelig glasskrukke med lokk og diamant topp, fra det populære merket Madame. Pynt opp på badet med vakre oppbevaringskrukker. Passer til såpestykker, q-tips eller smykker. Dekorative kake- og lagringsbokser i hjerteformet metall med julemotiver. Noen dekorative planter eller en herlig bukett blir enda vakrere i en fin vase eller krukke.


Lag krukke i porselen rimelig og enkelt! Møbelleveranser hos Habitat: Levering er garantert av en profesjonell leverandør som leverer produkter bestilt i rommet du ønsker. Transportøren vil kontakte deg. Inklusive lokk i gull farge,.


Lar deg oppbevare kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg