fredag 18. mai 2018

Store rødvinsglass

Norges Billigste Priser? Glasset har en stor , rund kuppel som gjør det behagelig å drikke av. Vinglass finnes i en rekke størrelser.


Fra store vinglass i XL kategorien med volum fra liter og opp til. Rosendahl, grand cru lokk grå stor.

Når det kommer til valg av rødvinsglass er det særlig viktig å tenke på vinens aroma. Glassets utforming har stor betydning for hvordan vi opplever vinen. Morsomme lommelerker, liten lommelerke, stor lommelerke.


Ebba - Hadeland med høyde cm. Hvor store skal glassene være? Hvilken fasong skal de ha? Alt dette og mer får du svar på i vår guide til. Velkommen til vores side med flotte vinglas.

I vores store sortiment af glas, sælger vi alle modeller indenfor mærkerne Riedel og Spiegelau. Bordeaux rødvinsglass i blyfri krystall fra Le Creuset er et smalere rødvinsglass , hvor formen sikrer at vinens aromaer blir konsentrert. Stort rødvinsglass i meget bra stand- Senator- design Timo Sarpaneva for Iittala. Skikkelig fin størrelse på dette dekorative glasset. To store flotte- gamle rødvinsglass - med fin olivenslipning- og slipt stett.


Begge i meget bra stand. Slipt puntelmerke under. Vi har et stort utvalg rødvinsglass , hvitvinsglass, ølglass, champagneglass og whiskeyglass, i. Da vil du merke at det er behov for et større rødvinsglass. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Helene fra Hadeland Alle glass er meget pene og blanke Ikkenoe brukt disse selv om det er god Alder på de. Vår test avdekker stor variasjon i mengden vin per glass. Nye krav kan være løsningen.


Du bestemmer tekst og skrifttype.

Hamburg rødvinsglass er laget av førsteklasses kvalitetsglass og er perfekt for å dekorere et elegant bord. Stort utvalg av kvalitets vinglass fra -Lucaris,. Stetten og foten på et rødvinsglass er beregnet til å holde på, vinglassets håndtak så og si. Bourgogne-glassets store pokal er velegnet til kraftige rødviner da vinen får en stor overflate til å. Se hva som skjer i førjulstiden!


Rødvinsglasset har betydning for hvordan vinen smaker. Hos oss kan du handle julegaver i vakre omgivelser, og samtidig tilbringe kvalitetstid med familie og venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg