torsdag 21. juni 2018

Betongbord stue

Vi har det du trenger til stuen. Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Nye hoteller oppføres daglig – for ethvert budsjett. En sofa er for mange husets viktigste møbel og hos Bohus kan du få hjelp fra fagfolk til å finne riktig sofa til din stue. Vær ikke redd for å blande forskjellige materialer når du skal dekorere med betong.


Et betongbord til stuen passer godt til både skinn-, fløyel- eller stoffsofaer.

Men hva velger du - et råflott sofabord eller halve stuen til samme pris? Vi leverer skreddersydde produkter i normal betong og fiberbetong til alle typer formål. Leverer til hele landet.


En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Bokhylle, vitrineskap, skjenk, tv-benk, romdeler. I stuen kommer Montana-modulene virkelig til sin rett! Trådreolen som er designet av Verner Panton.


Stort utvalg interiørprodukter til stue , soverom, baderom, barnerom og kjøkken. Kanskje det er et betongbord som skal til for å lære å spise som folk.

Profesjonell datanerd med nykjøpt går. Men store betongbord er ikke bare dyrisk tunge,. Vi brukte her samme maling som vi har brukt på veggen vår i stuen. Velg blant hundrevis av motiver. Bestill Bilder til stue online hos Happywall.


Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print. Et enkelt og tøft betongbord fra danske Hübsch med eikeben. Siden stenderverket i veggen mellom stue og hems hører til bærekonstruksjonen for taket kunne vi ikke fjerne disse. Det var det Oscar egentlig ville,.


Materialliste: Kryssfiner, lekter, 2” plast, gaffateit, armering. Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha fram i dagen i et. Prikken over i’en i stuen er et sofabord som føles personlig og passer med interiøret for øvrig. Her er tips til en vellykket styling med fokus på tre populære.


Princess har det du trenger. Gi stuen et personlig preg med sofabord. Sofabordet er prikken over I'en i sofahjørnet ditt. Betong sofabord - perfekt mellom stoler. Hos JYSK har vi et bredt utvalg av sofabor salongbor hjørnebord og.


Håndlaget bord i betong med ben i stål fra Cozy Living.

Den gangen jeg skulle innrede stua hadde jeg store planer om å kjøpe med et stor, tungt trebord som jeg kunne pusse ned og beise lysegrått. Bordet er håndlaget og unikt og vil garantert skape oppmerksomhet. Mønsteret er håndlaget og hvert bord blir unikt.


Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg av møbler til stuen din i forskjellige stiler, farger og materialer i skandinavisk stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg