mandag 29. oktober 2018

Menu søppelbøtte

Gratis frakt og levering innen dager! Stort utvalg av søppelbøtter. Nyheter fra Menu finner du i vårt nøye utvalgte sortiment av tidløst interiør!


Connected Spaces At MENU , we believe in Connected Spaces. Spaces that unite our worlds through design, and make our transitions from one place to another seamless.

Menu pedalbøtte har en størrelser som gjør at den passer perfekt på badet. Skandinavisk design med rene og enkle linjer. Velg mellom svart og hvit. Pedalbøtten Pedal Bin fra Menu er varet på en funksjonell, holdbar og stilig søppelbøtte til toalettet. Med sitt minimalistiske design passer den bra inn i mange.


The beautifully minimal Afteroom Chair pays homage to functionalism and the Bauhaus school of art. Priser på Menu Norm søppelbøtte med pedal 20L. Kjøp Menu Norm søppelbøtte med pedal 20L billig i nettbutikkene.

En feil oppstod når du forsøkte. Menu tekanne er designet for å blande elementer fra asiatisk Zen filosofi med nordisk design. Tekannen fra Menu er gjennomsiktig og laget i glass.


Praktisk og morsom askebeger formet som en liten søppelbøtte. Denne Pinnen ble oppdaget av Hege syversen Smerud. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Norges Billigste Priser?


Kettle tevarmer fra Menu passer perfekt til Kettle tekanne , og er laget. Designet av Norm Architects. Til denne kan du få kjøpt ekstra børster. Toalettbørste, hvit, fra Menu.


Myke linjer og avrundede baser i et rent uttrykk karakteriserer Menu ’s elegante baderomsserie - Norm Bath, designet av Norm Architects. Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme? Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger.


Profesjonelle avfallsløsninger Få bedre hygiene på arbeidsplassen med en søppelbøtte. Finn ut mer om kildesortering. Menu Gridy Fungi hylle, S, mørk eik 54NOK.

Her finner du mange spennende innredningsprodukter som du kan fylle badet ditt med. Oppdag søppelbøtte i skandinavisk design i vårt store utvalg av interiør her! Den berømte pedalbøtten Vipp er en drøm av et produkt, og et must for alle med sans for høy kvalitet i kombinasjon med fantastisk design. Den ser ut som en helt vanlig søppelbøtte men er inndelt i tre seksjoner for å gjøre kildesortering mulig. Søppelbøtte i mat svart eller børstet stål.


Menu Nye måter å innrede kontoret på krever også nye måter å organisere seg på og det oppstår annet behov for tilbehør for å få en funksjonell. Go to frontpage Open menu. Avispapir og eddik gjør susen.


Kjøp online og få varene levert eller afhent i Illums Bolighus. Opptjen i form av bonuspoeng - meld deg på Illums Bolighus Noidag! Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg