torsdag 11. juli 2019

Smoothie kokosmelk

Kokosmelk er fin å mikse sammen med jordbær og limesaft til en deilig sommerlig smoothie. Smaker friskt, men også søtt og godt. Bytt gjerne jordbærene med. Her får du en smakebit fra den nye boken “Verdens beste smoothies ” skrevet av Kjartan Skjelde.


Bruk lettvarianten av kokosmelk om du synes smoothien blir for.

Oppskrift på deilig smoothie med kokosmelk og rødbetejuice. Perfekt som et lite mellommåltid eller rett og slett kos i sofaen. Hell kokosmelk i en blender.


Kjør alt til du fa°r en jevn konsistens. Jeg er selv veldig tilhenger av smoothies ,. Gurkemeie smoothie med kokosmelk. Dette er et innblikk i min travle hverdag med flere gode tips til oppskrifter og kostholdstips! Du får i tillegg et bilde av hva som skjer av oppturer og nedturer i.

Blandingen av ananas og kokosmelk kan minne litt om Piña Colada - men uten alkohol. Ananasen tilfører smoothien en frisk fin smak og kokosmelken en aroma og fylde. Dette er en enkel oppskrift på en fresh smoothie med frosne bananer og kokosmelk. Se oppskriften på nutrilett. Du kan simpelthen kjøre kokosmelken i en blender med frisk frukt (særlig tropisk frukt som mango og ananas, men også bær og fersken),.


Hvordan lage en smoothie som både smaker godt OG er sunn? Sjekk ut våre fargerike energibomber og drikk deg frisk og energisk! Lag en smoothie med banan, ananas og kokosmelk og drøm deg bort til fjerne strøk. Berit Nordstrands deler oppskrifter og tips til hvordan du kan lage en sunnere smoothie med grønnsaker, fett og frø.


Blåbærsmoothie med kokosmelk er både sunn, genialt enkel, smaker fortreffelig og består av bare to ingredienser. Smoothie med kokos og banan. Som du med fordel alltid kan ha tilgjengelig. Kokosmelk gir deg nydelig smak og kokosfett med gode, mellomlange mettede fettsyrer.


Disse legger seg ikke som fett på magen, men forbrennes og er drivstoff for kroppen. Få oppskriften på en deilig, frisk og sunn jordbærsmoothie med kokosvann, søte frukter og syrlig lime. Fryste jordbær gjør smoothien kald og luftig.


MED KOKOSMELK : Kokos og bringebær i herlig harmoni.

Foto: Lars Ranek Vis mer. Aldri brukt kokosmelk i smoothie før nå nylig, men det blir en ny favoritt! Min favoritt er en base av kokosmelk , banan og avokado som jeg varierer med det jeg føler for av frossen frukt eller bær for en herlig.


Bruk tre av de vanligste i en frisk og god smoothie. Prøv denne med et hint av Asia. Vet du om det er ok å lage smoothies med kokosmelk til baby?


Lager ofte det til meg selv ( kokosmelk , banan og blåbær feks),. Kokosmelk Ved siden av at den gjør mat med bitter smak litt lettere å spise, er kokosmelken laktosefri og den inneholder både proteiner og vitaminer. GRÜNDER: Josefine Andrén tyr gjerne til smoothies med kokosmelk.


Bruk det du har i kjøleskapet, sier kokebokforfatteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg