mandag 20. januar 2020

Inspirasjon gang

Entreen er husets første rom. La fargene være med å skape. Entréen og gangen er det første man kommer til i et hus eller en leilighet, og er det rommet som ønsker oss velkommen inn. Hallen er det første besøkende ser.


Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. INSPIRASJON TIL ENTREEN.

Finn entreen som ønsker velkommen på ditt vis. I entrégalleriet kan du se kombinasjoner av kles- og skooppbevaring,. Gangen er det første og siste du og dine gjester ser i hjemmet, sørg for å skape et inspirerende sted som gir et godt førsteinntrykk, men som også har gode.


Interiørtips til gangen. Inspirasjon til interiør i gangen finner du i inspirasjonsrommene våre. Dekorer med trendy og prisgunstig kunst. Det spiller ingen rolle.


Her finner du masse inspirasjon til farger, møbler og smarte løsninger.

Hei alle, håper dere har en fin start på uken :) Dere som har fulgt bloggen min en stun vet at vi har et gammelt hus som vi pusser opp. I høst fikk vi bygget på. Den er ofte ikke så stor, men rommer.


Få gode råd om maling og tapetsering av gang - og bli inspirert med vår nettbaserte fargevelger her! Skal du male eller tapetsere gangen ? Få inspirasjon og tips til hvordan du på en enkel måte kommer i gang med oppussingen du har tenkt på så lenge. Gode tips til belysning av gangen.


Hvilke lamper passer i gangen og hva bør du tenke på? Ikke glem gangen når du innreder. Et lite rom med mange formål, gangen bør være både praktisk og hyggelig. Skap orden i gangen din ved å dele plassen i områder til ting til ulike formål. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere.


Få inspirasjon til hvordan du kan få naturlig lys på vanskelige områder, slik som trappene og gangen. Her får du inspirasjon og nye idéer. Prøv også fargevelgeren for å finne fargen som passer deg og din stil.


Lene blogger om interiør, tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer. Trenger ikke stort mer enn dette. Finn inspirasjon , få nye idéer og lyst til å forandre ditt hjem med farge og farger.

Her finnes ulike miljøer og tips om hvordan du innreder med farge. Benin er kanskje kjent som voodooens vugge, men voodoo er bare en liten av en rik kulturhistorie. Savner du orden i gangen ? Få gode tips om belysning, uteplassen, hverdagskosen og mye mer. Les mer og bli inspirert i dag! Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg.


Se vår guide om lamper til gang og vaskerom. Om det er taklamper, pendler eller vegglamper, så finner du inspirasjon til belysning i vårt store utvalg. Dentte nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk. Her har vi samlet alle artikler om belysning av gang , stue og andre rom i huset.


Les våre artikler om belysning og få inspirasjon til ditt eget hjem. Inspirerende hageganger, oppkjørsler og trinn med utebelysning? Kom i gang på uker Ukesprogram. Meld deg på nyhetsbrev for å motta inspirasjon og tilbud.


Har du noen gang vært inspirert? Hva gjør inspirasjon med motivasjonen din? Hvordan blir man inspirert?


Hvor kan du hente inspirasjon ? Under har vi samlet litt nyttig informasjon og inspirasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg