onsdag 21. januar 2015

Ildfaste former med lokk

Norges Billigste Priser? Ildfaste former lar deg spille bredt og eksperimentere på kjøkkenet. Former med og uten lokk , små og store former. Vi har ildfaste former i ulike fasonger og.


Laget med ekstra hard glasur som gjør formen.

ILDFAST FORM GRAND CRU MED LOKK 4L. Bak noe godt og ta det med deg - praktisk form med lokk og håndtak. I Grand Cru serien finner du også denne ildfaste formen med lokk. Cocotte formen kan benyttes til steking av både kjøtt og grønnsaker. Modern House, ildfast form liten.


Rosendahl, grand cru lokk grå stor. Lokk til kokekar (100) Trykkokere (40). Helst skal det gjøres med stil også.

Hos Bakeren og Kokken har vi et fantastisk sortiment av ildfaste former og stekeplater. Undersiden av form har små skader, se bilde. Lokk har mindre krakelering på innsiden og minimalt på utsiden. Denne er perfekt til alt fra fiskegrateng, lasagne og potetgrateng. En ildfast form er med på å gjøre matlagingen langt enklere.


Se utvalg av ildfaste former i glass, stentøy og porselen. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Pillivuyt Toulouse Skål Med Håndtak L Høy Hvit. Silit produserer gryter, kjeler, kasseroller og kjøkkenartikler i verdensklasse og av ypperste kvalitert. Coline ovnsform med lokk.


Her finner du ildfaste former - også kalt ovnsfaste former i ulike størrelser. Velg mellom glassformer og keramikk. Vask boksene før første gangs bruk.


Mat med høyt sukker- eller oljeinnhold er ikke egnet.

Med denne er det ikke vanskeligere å lage pasta enn å koke kaffe. Bli med i kundeklubben og motta vårt nyhetsbrev med eksklusive tilbud. Fin å bruke til blant annet ovnsretter samt å holde maten varm ved.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Eva Solo har et stort utvalg av ildfaste fat og paiformer i forskjellige former og størrelser. Alle de ildfaste fatene er laget av porselen og er utstyrt med et. KJØTTDEIG I FORM med lokk av potetmos Jeg har tatt utgangspunkt i DENNE oppskriften.


Ildfast form tåler stekeovn, mikrobølgeovn, fryseren og oppvaskmaskinen. Sett den ildfaste formen i stekeovn på 1°C. Potetmos ble lagt som et lokk på toppen, og servert som en alt i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg