torsdag 22. januar 2015

Pølsehorn kenwood

Reservedeler og ekstrautstyr! Originaldeler til alle merker. Har vi det ikke, finner vi det! Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!

Les mer om Chef og Major tilbehøret her. Søk etter kenwood pølsehorn på Kelkoo. Funksjonelt sett fungerer formen omtrent som forventet. Jeg kjøpte den for å få avlange. Denne høyytelses multi-kjøttkvernen leveres med skiver for: fin, medium og grov.


Kenwood AT5K-spade 4. Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett!

Sammenlign pris med oss! Mal din egen kjøttdeig eller stapp dine egne pølser hjemme på kjøkkenbenken. Kjøp Kjøttkvern med pølsehorn på Kelkoo. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Stort udvalg af tilbehør til de førende mærker indenfor køkkenudstyr. Se det store udvalg - og find frem til det som passer lige netop til dit udstyr. Pølsehorn sett til A950. Et pølsehorn festes på kjøttkvernen og gjør at man får en pølse med en pen form.


Så finder du det billigt online hos Sliplet. Tilbehør som kan kjøpes: Visp med fleksikant, moseapparat, pølsehorn , kjøttkvern, råkostjern, ekstra trommel. Esken inneholder stk ulike pølsehorn. Størrelse dia mm, dia mm, dia mm.


Rund plastring diameter: c. Generell kjøpsinformasjon.

Klik her og find den bedste pris nu! Her er resultatene av ditt. A9kjøttkvern med pølsehorn,. KitchenAid kjøttkvern med pølsehorn for bruk sammen med KitchenAid Artisan og KitchenAid.


Bruker manual KENWOOD MAJOR. Lastmanuals gir deg en tjeneste som gjør at det kan deles og lagres, bruksanvisninger, instruksjoner, bruksmanualer og tekniske. Leveres også med pølsehorn og et kebabsett som kan oppbevares praktisk i stapperen som følger med kvernen.


Brug for hjælp i køkkenet? Ideal for learning about your mixer and what attachments can be used with it. En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg