onsdag 18. februar 2015

Dekorplater vegg

Panelen monteres direkte på eksisterende vegg og er derfor meget velegnet til renovering. De egner seg like godt til montering på vegg av spon eller andre trematerialer, som på vegg av gips, mur eller puss. Dekorplaten leveres i profilene Perle og Skygge, i fargen Bomull. Resultatet er en glatt vegg , uten synlige skjøter.


Slitesterk og lett å montere (selv). BerryAlloc kan monteres tørt, slik at du ikke kaster bort tid. Her er veggen dekket med plater av “murstein. Store steiner i lyst materiale, dekorplater som skaper et nytt uttrykk både inne og ute.


Treverkets liv og naturlige glød er en vakker del av norsk byggetradisjon, og vegger med trestruktur fremheves mer og mer i moderne interiør også. Vegger som passer til din stil. Med våre veggplater kan du utbre stilen din på alle overflater.


Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og. Det er bare å lime platen på veggen , og den er klar til bruk. Er du på utkikk etter klassisk slett vegg er denne veggplaten riktig for deg. Mange tenker fliser når de skal beskytte veggen bak vasken og stekeovnen på kjøkkenet. Men det finnes andre alternativer som er vel så praktiske og fine å se på.


På en vegg står platen nesten helt av seg selv;. Bruk Tec Casco Superfix e. Da kan du nøye deg med 6mm dekorplater for smartpanelet. Du trenger ikke lenger gips- eller sponplater for å få til tøffe, slette vegger.


Nå finnes endelig helt slette veggplater ferdigmalt i høstens trendfarger. Veggplater Veggplater har som formål å beskytte veggen mot fett og smuss fra mat og vann bak komfyrer og i områder rundt vasken. En veggplate er ofte mere.


Husk på å kjøpe spiker eller lim for å kunne feste disse panelene til eksisterende vegg. Når veggen endelig er kommet på plass,. IKEA - LYSEKIL, Veggplate, Beskytter veggen mot smuss og gjør det enkelt å holde rent.


MjøsPanel er merkevarenavnet på ferdigmalte veggplater i MDF, malte og folierte takbord i MDF og beiset HELTRE panelplater fra Mjøspanel Kraby AS på Lena, Østre. Vegg og dørdekor Ønsker du et nytt uttrykk, eller freshe opp rette dører eller kjedelige vegger eller tak? Ta en titt på våre dekorplater.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. MjøsPanel Struktur vegg kommer i mange delikate farger, profiler og lengder. Dype rene profiler, lett kostemalt overflate og råvarer av beste kvalitet.


Som dekor på vegg , mellom kjøkkenbenk og overskap, velger mange fliser. Siden fliser er holdbare overfor både varme og fukt, sa. Norges Billigste Priser?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg