tirsdag 24. februar 2015

Varmepute elektrisk

Kan brukes enten til å varme opp sengen, eller som kosepledd i sofaen. Fast frakt og rask levering. Ligger stabilt rundt skuldrene takket være polstrede kanter og knapper ved halsen.


Elektrisk varmepute for nakke og skuldre. Har varmeinnstillinger og automatisk. Fremstilt av mykt plysjmateriale.

Kjøp Varmepute hos Power. Beurer varmepute HK- Denne varmeputen fra Beurer er myk mot huden og gir en behagelig varme mens du ligger på sofaen, koser deg med en god bok eller nyter en god. En komfortabel og myk termopute perfekt for påføring av varme til korsryggområdet.


Den er perfekt for å få igjen varmen på kalde vinterdager. Søk etter elektrisk varmepute på Kelkoo. Behagelig fluffy overflate.


Legg deg ned og nyt varmen på en kjølig dag, eller myk opp stiv muskulatur. Sjekk priser på varmepute. Vi har testet dette fra OBH Nordica.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Lurer du på hva som ligger under treet i år? Puten har seks varmenivåer, timerfunksjon (min) og behagelig plysjstoff. Stort utvalg av varmeputer i høy kvalitet til lave priser.


Vondt i nakken plager mange nordmenn. Men en hjemmelaget varmepute av en sokk og litt ris kan faktisk hjelpe mot smertene dine! Bluetens elektrisk muskelstimulator.


Gå tilbake Reservedeler. Foam pute - få den perfekte sovestilling. Ikke frys på baken når du setter deg ned på ett kaldt underlag. Med denne geniale sitteputen kan du holde deg varm i timevis.


V Battery Operated Heated Seat. En varmepute skal ikke brukes i seng,. Det kan forårsake brudd i de små elektriske kablene inni produktet, og forårsake brann. Finn din nye Varmepute hos Tretti. Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig.


Norges raskeste nettbutikk! I motsetning til den tungvint varmepute , har kirsebær stein pute ingen elektriske ledninger å håndtere,. Innvendig: elektrisk varmeteppe av kunststoff Størrelse: ca.

Man kan se det som et komplisert elektrisk nettverk,. Bruk av varmepute reduserte behovet for fentanyl etter gynekologiske operasjoner og opplevdes som behagelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg