fredag 14. august 2015

Elektrisk sparkesykkel regler

La føttene hvile, og kjør el- sparkesykkel i stedet. Kjøp på nett hos CoolStuff! Regjeringen ønsker å forenkle regelverket for små elektriske kjøretøy, som ståhjulinger og el- sparkesykkel.


Derfor foreslår vi nå å. NYTT REGELVERK FOR SMÅ ELEKTRISKE. En elsykkel er en sykkel der førerens muskelkraft sammen med kraft fra en elektrisk hjelpemotor sørger for at sykkelen beveger seg fremover. Har du en elektrisk sparkesykkel , eller en el-sykkel? Elektrisk sparkesykkel ? Da må du holde tunga rett i munnen. DRAMMEN: Det er nemlig strenge regler for hvilke kjøretøy som.


En enklerere måte å komme seg rundt på enn med en sparkesykkel tror vi ikke det finnes. Med en elektrisk sparkesykkel er det i forhold til før, nå bare å. Tror du fortsatt en sparkesykkel er bare for barn? Vi tilbyr gratis frakt og.


Stort utvalg Sparkesykler på Bikester. Enkel bestilling og rask leveranse! Trygg Trafikk advarer mot å bruke sparkesykkel med elektrisk motor. Regler for bruke i offentlig rom. Noen som har erfaring med elektrisk sparkesykkel ? Hos Clas Ohlson finner vi per i dag kun en enslig elektrisk sparkesykkel i butikkene.


Men dette kan plutselig bli mer,. Denne har en toppfart på hele kmt,. Verdens letteste elektrisk sparkesykkel som veier bare 8kg, er sammenleggbar og enkel å ta med seg. Rammen er laget av karbonfiber, med en.


Miniscooteren som vi selger er elektrisk og klassifisert som en sykkel,. Dette minner mer om en elektrisk sparkesykkel enn en mope selv om den er klassifisert som det. Nye regler angående elektrisk sparkesykkel og generelt elektriske kjøretøy er på vei fra Statens vegvesen. Utkastet for de nye reglene er veldig kort at mask for. I dag er elektriske ståhjulinger og andre selvbalanserende.


Den er større enn du tror, gøy å kjøre og ikke minst praktisk! Fakta om Denver elektrisk sparkesykkel. Hvis det mot formodning skulle oppstå problemer på din elektriske sparkesykkel ,. Citybug, elektrisk sparkesykkel.


Det er forskjellige regler og forskrifter i forskjellige land om hvor sykkelen kan brukes. Kontroller hva Vegvesenet,. Slik forlenger du batterilevetiden på din elektriske sparkesykkel Når du bruker penger på å kjøpe deg en elektrisk sparkesykkel. Vegdirektoratet i gang med å utarbeide forslag til et helhetlig regelverk som skal gjelde alle små elektriske kjøretøy. Strengere regler for moped.


Vi ser en del av disse el-syklene som med små justeringer fungerer som elektriske mopeder, sier Grødem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg