mandag 24. august 2015

Skohylle design

Knagger, knaggrekker, skohyller m. Oppbevaring til lave priser. Handle Skandinavisk interiør og design online. Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke. Tidløst design som passer i.

Fantastiske designer -skohyller. Gjør gangen din stilrik og ryddig. Vi har også frittstående og veggfestet. Hyllen er laget av nordiske materialer, med ben i ask og hyller av.


Denne skohyllen gjør at du endelig får system i skokaoset i gangen! Praktisk og tiltalende skohylle. Nå slipper du å fortvile over at det er sko overalt,. En lekker skohylle for veggheng.


Passer til kvinne-, herre- og barnesko!

Festes til veggen med tre. FØRSTEINNTRYKKET Altfor ofte blir entréen bare et praktisk rom for avkledning og skifting som ingen ivaretar. Klær, sko, votter og luer har en tendens til å leve. Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her!


Sko skohylle hvit, Simon Legal Normann Copenhagen. Vi ville finne et design som fungerer for elegante glasskuffer og buksehengere og skohyller. Helt unik design , meget plass besparende, måter å oppbevare sko og støvler på, se bildene.


Vinner av Reddot design awar GOOD DESIGN , IF product design award og Interior innovation award. Skohylle med moderne stilrent dansk design fra FROST. Unike produkter i god design og av høy kvalitet kjennetegner vårt produktspekter. Europris har et stort utvalg småmøbler, slik som stoler, sofabenker, kommoder og skohyller - Mye av de mindre møblene med både funksjon og nytte i hjemmet. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.


Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser.


J-me Designs har skapt en super praktisk veggmontert skohylle. Enkel å montere og som får skoene opp fra gulvet og holder gangen og entreen ryddig og pen. Leter du etter skohylle ?

Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Trøtt av sko som ligger rundt og slenger på gulvet? Dette skostativet utnytter plassen maksimalt ved at skoene stables oppover på en elegant.


Løsningen er dette skostativet som får plass til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg