fredag 11. september 2015

Bordplate betong

Hei Jenny, Det er fint mulig å støpe betong i alle mulige farger ved å blande inn fargepulver eller flytende fargestoff i betongblandingen før støp. Materialliste: Kryssfiner, lekter, 2” plast, gaffateit, armering og betong. Betong blir vakrere med tiden.


Vi brukte en fra Rescon Mapei. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene.

Min første tanke, før jeg hadde lest hele posten, var at du ville spørre om hvordan man legger varmekabler i en slik bordplate. Jeg ser for meg at middagsgjester. Endelig kunne vi starte på benkeplaten. Vi hadde lyst på en plate i betong , og jeg hadde sett noen videoer om at man kunne støpe det selv. Om vi skulle ha bestilt.


Gjør det selv Slik støper du i betong Benkeplate, bordplate , peisinnramming. Start en liten betongelement-fabrikk hjemme.

Lag en benk eller støp et fundament. Uansett hva, så gir vi deg inspirasjon og veiledning. NB avbildet med understell , Tilbud gjelder kun stk bordplate. Platen kan besiktiges på vårt lager.


Ta kontakt for mer info. Kan du bruke treplate, kan du også bruke betongplate. Lag deg en benkeplate, bordplate eller sitteplate på en benk for den del. BETTY er en stilren møbelserie bestående av bord og oppbevaringsmøbler.


Med lakkerte metallben og bordplater i betong -look har bordene en rå, upolert utstråling. Farger: Grå eller sort (mørkere grå), understell. Terrazzobenkeplater er støpt i betong med knust marmor og deretter slipt.


Byggimpuls fasadeelementer i fiberbetong er tynnveggede elementer i gjennomfarget betong. Vi produserer håndlagde bord i betong og stål tilpasset ditt hjem. Nordal Spisebord i betong. Et rålekkert salongbord i.

Må hentes i vår butikk på Nesodden. Denne inspirasjonbeskrivelsen kan også brukes til å støpe en vakker bordplate. Stilig benkeplate i betong Hva inspirerer deg? Realiser kjøkkendrømmen. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Produktene er på lager i begrenset volum. Rund bordplate Ø1– Emerald Pearl. Bordplate i betong Bordplater i marmor er på vei tilbake, men et bord i betong vil aldri gå av moten. Ei solid bordplate bør finnes der det skal utføres godt arbeid.


Den mest trendy stilen nå er nok den industrielle stilen der sofabord med bordplate av betong og understell av jern, fastslår Haust.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg