mandag 29. august 2016

Dobbel frityrkoker

Stor kapasitet og avrenningskran. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Les bruksanvisningen nøye og oppbevar den for senere referanse. Den har stor kapasitet og avrenningskran samt rask oppvarmingstid.


Frityrkoker Pro anbefales for store mengder og intensiv bruk. Med to innvendige panner er det ingen risik.

Denne frityrkokeren har et unikt design som er perfekt på kjøkkenet. Takket være det doble inntaket er den dessuten ideell for store familier, og det kommer til å. Sjekk priser på dobbel frityrkoker. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp dobbel frityrkoker billig i nettbutikkene. Utført i rustfritt stål.


Dobbel frityrkoker Prod. Sikkerhetsanvisninger Les alle instruksjoner nøye. Flytt aldri på frityrkokeren under bruk.

Oljen blir svært varm og kan brenne deg. Selger en dobbel frityrkoker fra Swedan. Wilfa frityrkoker - Lag sprø pommes frites, løkringer og mye mer hjemme i ditt eget kjøkken med denne frityrkokeren. Nyskapende frityrkoker med varmluftsfunksjon som lar deg fritere uten olje! I tillegg til fritering hjelper Crispy Fryer deg også med baking, grilling, risting og.


Gjør frityrstekingen enklere! Brukervennlig frityrkoker med demonterbare deler som gjør rengjøringen enklere. Kaldsone for å forhindre fastbrent mat og kurv med.


Tekniske data: Spenning - 230V 1N (Enfas) Effekt - 3kW. Rimelig kjøkkenutstyr til storkjøkken. Ta kontakt for mer info. Dette er merkevareutstyr som selges billig. Alle priser kan diskuteres!


Franke dobbel frityrkoker. Søk etter best test frityrkoker på Kelkoo. Finn frityrkoker best i test, og sjekk om den er billig, eller til ditt busjett. Det man kanskje først og fremst forbinder med en frityrkoker er pommes frites, og selvfølgelig er det flott å være kunne fritere sine egne gylne. Ruter med overskriften OBS!


Vi har nå annonser for frityrkoker pris i Norge fra Finn.

Frakt: 5kr Les mer. Storkjøkkenpartner AS Vi leverer storkjøkkenutstyr som Rational kombidamper , isbitmaskiner, vaskerimaskiner, kokegryter, vekter, oppvaskmaskiner,juicemaskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg