onsdag 3. august 2016

Små peisovner

Bredt utvalg innen peisovner til lave priser. Velg en som dekker ditt behov! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Men gode tilbud kan også dukke opp,.


Nye rentbrennende peisovner gir små utslipp og er langt mer energieffektive enn gamle peisovner som ofte har ufullstendig forbrenning.

Man kan tilberede små retter. Her er billige peisovner som også ser bra ut. Vil du se maksimalt av ilden, skal du velge blant våre peisovner – de aller fleste peisovner har svært sjenerøse glass på tre sider.


Kjøp din peisovn fra oss! Passer perfekt til små rom, og egner seg. Scan har en vakker prismeform som gir 180° innsyn til flammene. I ekte dansk designtradisjon, er.


Da vi var på tur i skogen med barnehagen Fyrrekrat la jeg merke til hvor lett det er å skape små gleder.

Jøtul har markedets største utvalg av peisovner og vedovner i støpejern. Dovrepeisen har et stort utvalg energieffektive peisovner av høy kvalitet. Se våre peisovner her og finn din nærmeste forhandler her. Dovre 1CBS er den minste av Dovres vedovner. Hos Jøtul finner du vedovner med funksjonell og moderne design.


MAXBO tilbyr et stort utvalg av panelovner, både de moderne med wifi og fjernstyring i tillegg til vifteovner, oljeovner og radiatorovner. Ildstedet er et koselig samlingspunkt i hjemmet. RAIS setter nye standarder for hvordan du kan varme opp boligen din. Vi har et bredt utvalg av unike løsninger tegnet og skapt i skandinavisk. Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning.


Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Ingen små vedovner krever for øvrig fundament. Det er beregningsregler for dette som gir nokså vide grenser. Innred hjemmet ditt med en peis som ikke bare er lekker å se på, men som også skaper en lun og varm atmosfære på kalde dager. Peisovner for leiligheter.


Hos Varmeøkonomi kan du realisere peisdrømmen.

Våre kvalifiserte fagfolk hjelper deg hele veien fra planlegging og veiledning, til leveranse og montering. Stort utvalg av peisovner fra kjente leverandører. Disse ovnene kan fås med innebygget vifte, dreiefot, ekstra varmelagring og tilkopling av uteluft. Ser du etter gode tilbud på en peisovn, peis eller vedovn? Vi har kampanje på en rekke forskjellige peiser, peisovner og vedovner nå.


Klebersteinsovner skaper og lagrer varme med meget god effekt. Conturas klebersteinsovner fås i flere størrelser og for rett pris. Leon leg er en tøff og plasseringsvennlig peisovn i støpejern. Varmefag har Norges største utvalg av vedovner. De fleste vedovnene har glass med godt innsyn til flammene og flere kan utstyres med innebygget vifte.


Vi har et stort produkt utvalg innen peisovner og kan tilby de aller mest kjente merkevarene: Aduro, Dovre, Nordpeis, Schiedel mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg