mandag 28. november 2016

Fiskars ostehøvel

Fri frakt på kjøp over 4kr. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her.

Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Det ergonomiske skaftet gir deg ekstra godt grep. Fiskars ostehøvel passer til harde oster.

Enten det er produkter til hagen, til kjøkkenet eller til hobbybruk, så har vi løsningene. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi har hageredskaper til ethvert behov, fra økser til. Ostehøvelen slik den skal være.


Skjærer perfekte skiver på norske oster. Colours er et moderne utvalg av kjøkkenutstyr og sakser som kjennes igjen på sin. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.


Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse. Sjekk priser på fiskars form ostehøvel. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp fiskars form ostehøvel billig i nettbutikkene.


Modern House, bjørklund ostehøvel riller. En smart ostehøvel for myke oster. Det korte bladet i rustfritt stål forhindrer at osten setter seg fast på bladet.


Det finnes også Priser fra butikker. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

KitchenTime selger ostehøvel fra kjente varemerker! Den ble oppfunnet av Thor Bjørklund. Gratis frakt fra 6kr. En ergonomisk høvel som er perfekt for harde oster som for eksempel brunost, Norvegia eller Jarlsberg. Klassikeren fra Bjørklund er også en meget god ostehøvel.


Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg