onsdag 30. november 2016

Rødvinsglass

Rødvinsglass i skandinavisk design finner du i vårt nøye utvalgte sortiment nå! Merkevarer til reduserte priser. Besøk vår nettbutikk i dag! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Nettstedet vårt benytter cookies.

Glasset har en stor, rund kuppel som gjør det behagelig å drikke av. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt.


En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. KitchenTime selger rødvinsglass fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett!


Vi har rødvinsglass fra Rosendahl, Riedel, Kosta Boda og flere andre kjente merkevarer. Se vårt utvalg på Tilbords.

Rødvin smaker best når den drikkes av skikkelige rødvinsglass. Leverandører som Rosendahl og Luigi Bormioli gir vinsmaken det lille ekstra. Se hva som skjer i førjulstiden!


Hos oss kan du handle julegaver i vakre omgivelser, og samtidig tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Norges Billigste Priser? Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi gjør vårt beste for å kun sende deg inspirasjon og tilbud som vi tror vil interessere deg.


Cabernet rødvinsglass , cl, stk. Kjøp og selg Hadeland glass på auksjon og til fast pris på QXL. Vår test avdekker stor variasjon i mengden vin per glass. Nye krav kan være løsningen.


Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Det ideelle glasset har tullipanform slik at vinens aroma kommer bedre frem. Et rødvinsglass bør helst ha plass til 40.


Vårt utvalg av ikoniske rødvinsglass med skrå kant passer perfekt inn i enhver borddekking.

Alle glassene er munnblåste for å gi den tynne og elegante formen. Kraftfulla och exklusiva! Du bestemmer tekst og skrifttype. Da vil du merke at det er behov for et større rødvinsglass.


Om man drikker vin som er hvit eller rø søt eller tørr, kraftig eller lett, så er det ikke bare temperaturen som betyr noe for smaken på vinen. Bourgogne vinglass fra Eva Solo er store ovale rødvinsglass utviklet for å bedre fremheve nyansene i komplekse og delikate rødviner. Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg