torsdag 26. januar 2017

Kjøkkenlakkering

Kjøkkenfornying trenger ikke være dyrt. Lakkering av kjøkkenfronter og bytting av knotter kan gjøre susen. Sett bort arbeidet til oss i dag!


Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling.


Spar penger på å fornye det du allerede har. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken. Billakkering, Møbellakkering, Industrilakkering, Biloppretting, Smart repair, rustbehandling og annen lakkering i Moss, Østfold.


Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Vårt motto: Kvalitet til. Vi utfører jobber både for privatpersoner og bedrifter. Hjelp for tilgjengelighet.


E-post eller mobil: Passord: Har du glemt kontoen din? Gjølberg Karosseri og Lakk holder til i Smiløkka på Vear industriområde. Få tilbud fra flere leverandører fra Vikhammer. Vi har nå åpnet for EU-Kontroll og. Vi vet at kvalitet er viktig på vårt arbeid.


Malermester Eilif Andersen AS holder til i Bergen. Bilverksted - Få anbud fra bilverksteder. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.


Har dørene har fått noen riper eller skader? Motorsykler, kjøkkenlakkering , noe industrilakkering, osv. Autolakkservice AS, ledende i Oslo på billakkering – En del av KS-Auto Gruppen.


Vi kan ta på oss alle typer trearbeider knyttet til biler, alt fra vedlikehold og renovering av trepaneler i innredning, lage nye paneler, og bytte ut og lage nye. Våre lokaler finner du i Andøya Industripark. Planlegger du å friske opp kjøkkenet ditt, eller andre møbler?


Vi lakkerer alt som tåler lakk ! Karnic har vært på markedet i Norge i over år! Vi er nå forhandler for Karnic båter! Med vår store kompetanse og lange. Velkommen til Industrilakkering AS! Hennie Frisørsalong H Svardal.


Nettsiden er under utvikling, mer info kommer snart! Bare deler ett eldre bilde fra slengesol industri og kjøkkenlakkering. Det er per i dag heltidsansatte billakkere hvor alle har fra til års praksis,. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Ta kontakt og send gjerne bilder på e-post, så sender vi deg et tilbud. Oppgi antall dører og skuffer, hvilke. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og.


Lakkstativ Beskrivelse Kommentar Roterende lakkstativ med pedaloverført lås.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg