fredag 13. januar 2017

Victorinox kokkekniv

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Trygt og sikkert hos Urverket. Velegnet til hakking av grønnsaker og annet grovarbeid. VICTORINOX KOKKEKNIV 22CM Meget populær kniv i topp kvalitet.


Allround kniv, men perfekt til grønnsaker og kjøtt.

Rustfritt stål med trehåndtak. Victorinox sine produkter har. Bladet er bredt og håndtaket er av rosentre. Kniveggen har livstidsgaranti mot. God basis kokkekniv for kutting, hakking og deling.


Knivbladet er laget i gjennomstøpt rustfritt stål som sørger for maksimal skarphet. Rosetre kan bestilles her! Se utvalget på Tilbords.

Søk etter victorinox kokkekniv på Kelkoo. Sammenlign tilbud på victorinox kokkekniv fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.


Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. En kokkekniv er et must i alle kjøkken. Med kokkekniven kan du skjære, hakke og terne de aller fleste råvarer. Hvilken type kokkekniv du velger. Kokkekniv Nashiji VG– Tanaka.


Legg til ønskeliste Hurtigvisning. Norges Billigste Priser? Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Royalty Line RL-CBKnivsett Kniver. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Kjøkkensjefens førstevalg - Gode verktøy er halve jobben heter det i ordtaket. Ergonomisk håndtak i tre og førsteklasses stål i bladet. Livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil.


Kniven har et rett blad med spiss og vakkert rosentrehåndtak.

En veldig bra allroundkniv. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Testens vinner, Kai Shun, ligger i det øvre prissjiktet av testen, men er en go solid japansk kokkekniv , som passer til både høyre- og venstrehendte. TRESKAFT Pris kr 7912: Eks. Klik her og find den bedste pris nu!


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. En god kokkekniv gjør matlagingen mye enklere! Kategorier: Kjøkken, Kjøkkenredskaper.


Det riktige verktøyet gjør alltid jobben kjekkere, spesielt på kjøkkenet. FOTO: Øivind Lie Vis mer - En dårlig kniv blir ganske skarp, men blir sløv nesten med en gang sier Smeby. Meget god produktkunnskap, og svarer kjapt og godt på alle spørsmål man har før et kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg