onsdag 15. februar 2017

Hvite linservietter

Rask levering, ferdig tollet. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Linservietter i skandinavisk design finner du i vårt utvalgte sortiment! Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Hos Kid har vi mengder av nydelige tøyservietter til enhver anledning.


Velg mellom ulike farger og materialer.

Bestill fra vår nettbutikk i dag! Jeg har så lyst til å gi alle gjestene i bryllupet vårt hver sin broderete lin serviett, men hvor kan jeg få tak i hvite linservietter til en ikke altfor dyr penge. Vakre servietter er prikken over i-en ved måltidet. De tilfører personlighet, farge og struktur.


Dette lille ekstra har mye å si, med servietter. Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Kaffeservietter: 25xcm.


Med sine 50cm x 50cm er disse serviettene store nok til å bli brettet på alle mulige vis - og du kan. Hvordan kan jeg få disse hvite ?

Mulig dette var overkill av spørsmål,. Stort utvalg servietter i ulike farger og mønstre. Alle våre servietter er svanemerket! Tykke og gode middagsservietter, pynteservietter til bryllupsmiddagen eller stoffservietter for det virkelig flotte bryllupsbordet.


Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup. Kan kombineres med hvite linservietter. Vennligst oppgi hvilken størrelse du vil ha. Hvis ingen av de størrelsene passer deg, vi kan ta imot.


Jeg har brukt hvite linservietter og tatt på et helt enkelt sort satengbånde for å hente opp det sorte og hvite fargetemaet. Hvite tøyservietter, 35x35cm. Hun har her valgt å dekke på med en sval hvit linduk, med matchende hvite linservietter. Serviset hun har brukt er et keramikkservise fra Mateus i serien Bubles. Pris er oppgitt for én leieperiode.


En leieperiode har vi definert som inntil døgn. Selv om våren er kommet, trengs det fortsatt å tennes lys på koselige kvelder. Rustikt, lekkert trefat med hvitlakkert innside. Vi tilbyr vask og utleie av tekstiler (duker, servietter og kokketøy) til restauranter og andre spisesteder.


Hvitt er vår standar Vi tilbyr også utleie av duker.

Ensfargede, natur eller hvit. Flotte servietter i 1 lin. Festlige anledninger står i kø i månedene fremover og her får du seks enkle tips til hvordan du bruker linservietter i borddekkingen. Valget stod mellom hvite og lys grå, men det ble hvite denne gangen. Skal du ha middagsgjester er hvite duker et godt valg,.


Dekorer bordet med linservietter fra samme merket i fargen Dusty Green og fyll bordet med dine. Det hvite stoffet skal bli to puter, en løper og en stor duk. Duken har jeg allerede fått på bordet, og det ble veldig fint! Ingen upris: totalt 60- for lunsj med et glass vin og brus til. Vi dekker med hvite duker, linservietter , blomsteroppsatser og lekkert bestikk.


Vi har også mulighet for egen bar i lokalet, scenemoduler,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg