torsdag 16. februar 2017

Rosendahl vinstativ

Er du ute etter et vinstativ som er helt utenom det vanlige? Gratis frakt og levering innen dager! Vinreolen kan holde flasker, og henger den på. Stilig innredningsdetalje samtidig som det er et funksjonellt vinstativ. KitchenTime selger vinstativ og vinskap av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser!


Stort utbu bra priser og fri frakt.

Our product ranges provide practical kitchen and home basics that will last a lifetime. Rosendahl , grand cru vannglass 22cl 6stk. Kjøkken finnes i alle størrelser og fasonger, og noen ganger kan det være vanskelig å få plass til et vinstativ.


Vinstativ som passer til din oppbevaringsplass. En klassiker designet av Kim Almsing. Vis større bilde Vis større bilde. Til flasker Som nytt. Komplett med skruer og veggfeste.


Flott og praktisk vinstativ for stk flasker.

Med plass for flasker. Pris: 6kr Fri frakt RoyalDesign. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Et vinstativ gør at du nemt og stilet kan opbevare og organisere dine vinflasker.


Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Kähler Hammershøi Krus marmorgrå cl-. Winetube vinstativ Aluminium kr 7En feil. Eske og bruksanvisning føl.


Plass til flasker vin. En flot indretnings-detalje som er lige så funktionel og giver en velordnet vinsamling. Søk etter vinstativ på Kelkoo.


Lekre, Morsomme og Tøffe Vinholdere til deg selv eller som gave. Vi har nå vinstativ fra Finn. Hyggelig spisekrok på kjøkken. Bildet på veggen er hjemmelaget. Ny pris kr 74Design: Kim. Leter du etter vinstativ ?

Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Sjekk priser på vinstativ. Kjøp vinstativ billig i nettbutikkene. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! En Bordex vinreol er en rigtig fin vinreol og en god gaveide til vinsamleren der gerne vil opbevare vinen liggende på den helt rigtige måde.


På ikea fant jeg Inreda vinstativ som jeg forsøkte meg på å få inn i mine Faktum kjøkkenskap men dette ble litt trangt og en lite praktisk løsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg