torsdag 18. januar 2018

Obh nordica stavmikser

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Sett med stavmikser , minihakker, visp og bolle. Kraftig stavmikser med langt skaft i rustfritt stål.


Trinnløs hastighetsregulering med turbofunksjon. Stavmikser som inngår i den populære Chilli serien.

Kniv i rustfritt stål og. Blendere eller miksere er begge kraftige verktøy som hjelper deg med alt fra å lage supper, fruktige drinker, smoothies og til å knuse is. Den komplette stavmikseren med foodprosessor for den entusiastiske hjemmekokken. En 2-i-stavmikser og unik terningskutter.


Perfekt når man vil ha grønnsaker i. Sterk stavmikser med hastigheter og mange tilbehør. Med en stavmikser kan du enkelt mikse mat, supper eller skumme melk. Den eneste forskjellen mellom 5og 5er tilbehøret,.


OBH Nordica Smartmix 503.

Motoren er overraskende sterk, og mikseren. Effektiv stavmikser Blender med to hastigheter og. Mikser blender og knuser isterninger på få sekunder. Fyll flasken eller glasset med favorittingrediensene dine, sett på kniven og miks. Se tilbud på stavmikser ,. Du har ingen varer i handlekurven.


Rask levering innen 1-dager! Norges raskeste nettbutikk! Kompakt og kraftig designet stavmikser. Mikser enkelt supper, barnemat, smoothie og gode dressinger på få sekunder. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Den egner seg bra til både suppe og smoothies, men den kan ikke. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som faktisk er best i. Finner du ikke den manualen du leter etter? Obh nordica blender som er lett å ha med å gjøre til deg på farten. Man kan godt lage aioli med en enkel håndvisp, men mange synes det er enklere og mer effektivt å lage den med stavmikser.


Finn oppskrift på aioli her. Wilfa stavmikser er et godt og samtidig rimelig stavmikseralternativ. I utstyrspakken følger egen minihakke, visp, miksebeger og mikserstativ til feste på vegg.

Kjøp Obh Nordica på Kelkoo. Sjekk priser på best i test obh nordica blender. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg