onsdag 31. januar 2018

Stikkontakt usa

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Samferdsel og infrastruktur: gidder ikke bruke tid på lete etter det rette stedet for denne. SKROSS Europe to USA reiseadapter. Passer i amerikanske strømuttak.


Perfekt til mobillader etc.

Fungerer dine elektriske apparater i USA , eller trenger du en strømadapter eller strømomformer? Les mer om volt, hertz og watt. Modell: USA og Canada til Europa Reiseadapter i kompakt design.


Dette Reiseadapter gjør det mulig å koble til en 2-benskontakt fra Europa til en lokal stikkontakt i. På den måten kan du omdanne en utenlandsk kontakt til en dansk slik at du kan lade telefonen din osv. Stikkontakter i USA er anderledes end i Europa: Du skal bruge en adapter for at oplade mobil, kamera og computer. Desuden er spændingen 1volt i de amerikanske og.


Hei dette er litt ymse hvor man er i USA har vært på rundreise i California og i Florida og ikke overalt det er sånn.

Men er enig med forum leder. Angitt grunn: Støpsel og stikkontakt hører sammen og derfor gir det mening å ha dem i samme artikkel,. Kjeft: Jeg drar til USA på torsdag og lurer på om det går an å få kjøpt en strømadapter på flyplassen eller i USA. Trenger noe til å lade mobilen min. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Strøm, volt og adapteroversikt for hele verden. Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden.


Finn Reiseadapter Japan. Adapter for USA -støpsel. Hjelp til kjøp og salg: Heihei. Har gått på en smell her. Handlet en elektrisk vare fra USA uten å tenke på at.


Kjøp Stikkontakt usa adapter på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Stikkontakt usa adapter i kategorien Elektromateriell fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted. Noen stikkontakt -typer brukes i store deler av geografiske regioner.


En europeisk stikkontakt er vanligvis type C,.

Velkommen til Stikkontakten. Baderomsvifte, Spotter, LE Stikkontakt , Sikringer, Sikringsskap, Ovner og. Ujordet reiseadapter for å koble til norsk utstyr med europakontakt i USA , Japan og Sør-Amerika. Gjør at du kan bruke norske, jordede stikkontakter når du besøker Nintendos hjemland Japan eller graver gull i USA. Egant Stikkontakt dobbel påvegg med jord og barnevern.


WiFi trådløs stikkontakt. Fjernbetjent stikkontakt. Vi kan blandt andet tilbyde modeller til Englan til USA ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg