torsdag 23. august 2018

Hvalkjøttgryte

En deilig gryte av hvalkjøtt. Vi inspirerer deg med sesongens råvarer, oppskrifter og historier. Havets biff – det beste fra to verdener. Hval er på en måte den sunne miksen av kjøtt og fisk.


Den er nemlig både en kilde til jern og omega-3-fettsyrer, noe.

Det passer til alle anledninger. Norsk Hval passer perfekt til viltgryte med ferske skogsbær og sauterte grønnsaker. Nydelig på høsten med sesongens råvarer. Jeg har spart på to pakker hvalkjøtt som jeg har hatt liggende i fryseren, og i dag passet det å lage hvalkjøttgryte siden hele familien er samlet.


Varmende gryteretter er god høstmat, når det begynner og bli kaldt ute. Ferskt hvalkjøtt er selvfølgelig best, men kjøttet som du finner i frysedisken er også. Ingredienser: Ca 5gr.

Ja, vet ikke hvor mange som har oppdaget gleden ved å lage mat med hvalkjøtt spesiellt når man spiser lavkarbo. Er jo et forholdsvis magert kjøtt, men fullt av. Mitt liv med lavkarbo kosthol mitt liv, reiser, opplevelser og interiør. En nær bekjent av meg pleier å lager ei nydelig hvalkjøttgryte.


Men å få han til å fortelle oppskriften er helt umulig. Er det noen her som kan hjelpe meg med. Du kan bruke hvalkjøtt i enhver kjøttoppskrift, men husk at hvalkjøtt skal ha kortere steketid. Kvalgryte oppskrift med kalorier, allergener og pris. Sommer er høysesong for hvalkjøtt.


Dette er klassisk hvalbiff, stekt i panne og servert med godt tilbehør. Søk gjennom s oppskrifter. Hvalkjøtt kan brukes på samme måte som annet. Mørt, saftig, supersunt og kjempegodt. Oppskrifter for hvalkjøtt gryte.


Dette er en enkel og tradisjonell oppskrift på hvalbiff med fløtesaus.

Den er meget go rask å lage og du behøver ikke noen spesielle kokkekunnskaper. Hjemmelaget viltsaus smaker fortreffelig som tilbehør til alle typer viltkjøtt. E-post eller telefon: Passord: Har du glemt kontoen din?


Har ingen interesse av menn som bare kan tilby sex. Det er kjedelig og meningsløst og man risikerer å få kjønnssykdommer som man må slite med resten av livet på. Skjær kjøttet i terninger. Vend kjøttet i mel, salt og pepper (det er praktisk å bruke plastpose til dette) og stek dem raskt pent brune. Osmansk Gulasj er en gryte, som først skal koke lenge og vel før den blir gratinert med ost i stekeovnen.


Den blir opprinnelig stekt i leirgryte, men en ildfast. Stek først grønnsakene i smør - uten at de blir brune. Ta dem ut av pannen og hold dem varme. Dryss salt og pepper over.


La smør bli gylden brunt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg