onsdag 8. august 2018

Maling til stål

På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Maling på ulike metallunderlag.

Hvordan bruker jeg Hammerite på en ny eller ubehandlet overflate av jern eller stål ? Fra Nordsjö tilbyr vi Professional Traditional Metal Paint som er en rustbeskyttende maling til jern, stål og metall. En ”fersk” zinkoverflate er altså ikke alltid så ren som man kan bli lurt til å tro. I motsetning til tre, rustfritt stål nonporous, noe som gjør det dårlig egnet for vanlig grunning og maling heft. Malere må slipes rustfritt stål for å. Vi tilbyr et bredt utvalg produkter beregnet for korrosjonsbeskyttelse og dekorasjon av metall.


Alt fra enkle primere til. Du trenger ikke å vente til.

Primeren gir et godt feste for den etterfølgende malingen og kan overmales med de fleste typer maling. Har en flaggstang i stål. Lurer på om noen kan gi gode råd til hvilken maling (evt. grunning) som er best og som gir best holdbarhet.


Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet ved å bruke avmeldingslenken i e. CON-RFB Passive Fire Barrier Latex er en vannbasert, enkeltkomponent brannisolerende lateksmaling utviklet for å beskytte underlaget ved å utvikle en tykk. Galvanisert stål krever spesiell forbehandling før maling. Stålet er behandlet med et spesielt sink belegg for å redusere rust. Dette belegget må være skikkelig. Oppgave om maling av stål , både grunning og toppstrøk.


Til overflatebehandling av stål brukes det en masse forsjellige malingstyper. Hva slags grunning er den beste å bruke direkte på stål , før hadde vi blymønje og diverse andre slags grunninger. Male stål Anti-Graffic liter. Vårt mål og ambisjon med denne nettbutikken er å kunne tilby våre produkter til hele Norge,.


Brannhemmende maling : Innen brannhemmende maling leverer Thermax følgende produkter: Brannmaling av stål Brannmaling er godkjent til brannbeskyttelse av bærende. MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og. Bruk helst maling spesielt beregnet for metall. Forarbeidet avgjør om malingen hefter.


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.

Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Er stålet riktig overflatebehandlet,. Les mer her om hvordan et zinklag på stål beskytter mye bedre enn maling direkte på stål. Korrosjonsegenskapene til forzinket stål i. Lenke til egen hjemmeside i Stålguiden, kr. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser.


Stort lager med rask levering og Prisløfte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg