fredag 31. juli 2015

Bosch plansliper

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Fremragende rolig gang og integrert avsug garanterer førsteklasses arbeidsresultat. Sliper raskt og fint på jevne flater. Glattsliping eller lakkfjerning – med Bosch planslipere oppnår du de beste sliperesultatene på tre og metall.


Bosch har den riktige slipemaskinen for alle typer utfordringer – fra høy effektivitet til utmerket finish, fra store flater til hjørner og vanskelig.

Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid. Det oppfyller de høyeste. BOSCH PLANSLIPER PSS 2AE Bosch plansliper PSS 2AE.


Perfekt overflatekvalitet på store flater. En ideell løsning for flott finish og rask sliping med kraftig. Til finsliping – passer til alle hjørner.


Med godt grep som gir en stabil og sikker arbeidsstilling. Sammenlign priser på Bosch PSS 2AE Slipemaskin.

Våre planslipere er effektive og har. Bosch Båndsliper på 750W for effektiv materialfjerning og mange bruksområder. Se beste pris på Bosch PSS 2AE. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Bosch GBS AE gir et jevnt sliperesultat, og dette er denne modellens fremste styrke.


Den er ikke veldig tidseffektiv, men sluttresultatet blir bedre enn forventet. Black and Decker Bosch DeWalt Makita Metabo Skil Worx. Har du først oppdaget hvor mye du kan slipe med en båndsliper, og sett hvor effektivt den jobber, er du solgt. Du benytter en eldre nettleser. Dette kan føre til problemer med visning af Extranet.


Oppdater nettleseren til en nyere versjon. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Finn de beste prisene på nettet. Den kompakte batteridrevne plansliperen som kommer til i alle hjørner Bosch mikrofiltersystem for effektivt støvavsug Ergonomisk utforming med to Softgrip-flater. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Plansliper på 1W med tre ulike slipeplater å. Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser. Norges Billigste Priser? Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Jeg ønsker meg en ny plansliper , det blir en Bosch eller Dewalt med middels stor slipeplate. Dessuten skal jeg ha meg en exentersliper. Min forrige eksentersliper var en grønn Bosch , og den har gjort nytten i mange år. GSS A har en ergonomisk.


En ulempe med min var at den ikke hadde variabel hastighet. Boschs første batteridrevne plansliper for enhåndsbetjening. Fleksibelt arbeid i alle. Her finner du en oversikt over de viktigste tekniske dataene om ditt profesjonelle verktøy fra Bosch ! Av proffmaskinene står Makita fram som testvinneren, men også Bosch og Metabo får en femmer på terningen.


Trond Meyer er vår ekspert i denne testen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg