fredag 10. juli 2015

Hylleknekter stål

Maxbo har et stort utvalg av innredninger. Skap, skyvedører og oppbevaring! Se vårt utvalg på Maxbo. Sjekk Maxbos store utvalg. Gode oppbevaringssystemer!

Oppdag trendy hylleknekt i skandinavisk design hos Roomher. I vårt omfattende utvalg av møbler finner du både kjente og nye merker! Besøk oss for å oppleve veldesignede hylleknekter ! Hos oss finner du et utvalg av hylleknekter i metall og tre i en mengde ulike stiler og farger.


Hos MAXBO finner du knekter i forskjellige former, mønstre og farger. Kjøp hylleknekter på nett eller i butikk. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Sorte, solide hylleknekter i enkel utførelse. Skrå hylleknekt i krommet stål. Passer utmerket til forskjellige hyller. Pris gjelder avbildet produkt, pr.


Sett med to små hylleknekter i. Duraline hylleknekt glassklips børstet stål stk. Kjøp HYLLEKNEKTER BUE UT 22XCM RUSTFRITT STÅL - MILLEX online hos BAUHAUS. Vi tilbyr er bredt utvalg av hylleknekter for enkel montering i hus, bod eller garasje.


Trenger du hjelp til å finne de produktene som passer best med det du ønsker. Kraftige bordknekter eller reolbærere i galvanisert stål. Angitte verdier for maksbelastning er veiledende og garanteres ikke. Hyllevinkel av lakkert stål. Med et stort utvalg av veggskinner, hyller og hylleknekter kan du lage deg det hyllesystemet du selv synes er kult.


Dette skaper et pent inntrykk og du oppnår et flott resultat. Også velegnet som garerobestang for kleshengere. Beste Priser Med Handlesmart! Jeg kan også lage tilsvarende hylleknekter i stål.

Solide hylleknekter som vil ha massiv tverrsnittdimensjon 30xmm og kan lakkeres i ønsket farge. Er på jakt etter hylleknekter som er noe å se på. Fest hyllene i skapet med praktiske hylleknotter Våre hyllebærere finnes i ulike modeller - små, runde plugger i metall og varianter i plast som hyllen kan hvile på.


Du finner dekorative hylleknekter , fargerike, til tunge, og til lette hyller. Design og innredning i hele hjemmet. Fra tradisjonelt og klassisk til stilistisk og moderne. Stål båndjern - Smidde ornamenter - C-krøller - klammer.


SMIJERN HYLLEKNKET X 4MM 1X 1MM I SMIJERN. Pythagoras, stk hylleknekter , messing. Det er utrolig mye hylleknekter å få tak i som ikke er som de tradisjonelle man finner i butikker i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg