torsdag 30. juli 2015

Obh nordica smoothie twister ekstra flaske

Perfekt for oppbevaring av smoothie på tur, på. Få ekstra flasker á 4ml. Med i pakken er det fire lokk. To med drikketut, og to som er helt tett.


Kjøp OBH FLASKE TIL SMOOTHIE TWISTER hos Power.

Inklusiv praktiske låg med drikketud samt tætsluttende låg. OBH Nordica : Design og utforming. To låg med drikketud og to som slutter helt tæt. Der ud over vil jeg også anbefale denne blender da der er mulighed for at købe ekstra flasker ,. Norges Billigste Priser?


Alle dele tåler maskinopvask. Ta enkelt løs flasken etter miksing, sett på lokket og legg den.

Samme lave pris i butik som på net. Et must for alle smoothie elskere. Fyld flasken med dine favoritingredienser, sæt knivdelen på og miks. Med et kort tryk mikser du smoothies og knuser is med. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Nem at opbevare og rengøre. Mikser smoothie og knuser is på få sekunder. Moment funktion samt en hastighed. Klikk den enkelt løs etter miksing, sett på lokket og legg ned i treningsvesken for å ta.


Fyll flasken med dine favorittingredienser, skru fast kniven og miks en frisk smoothie dir. Stort udvalg af OBH FLASKE TIL SMOOTHIE TWISTER. Ekstra flasker til OBH smoothie twister.


Rask levering innen 1-dager! Et must for alle som elsker smoothie. OBH Blender Flasker 2x4ml.

Kom de ønskede ingredienser i flasken. I en travl hverdag er ekstra tid guld. Ett måste för alla som älskar smoothie. Fyll flaskan med dina favoritingredienser, sätt på bladet och mixa. Med ett kort tryck mixar du smoothies och krossar is.


Du skal bare fylde flasken eller. Smoothie Twister mixer,. EKSTRA FLASKER KAN TILFØJES NEDERST I PRODUKTBESKRIVELSEN. En lille og enkel blender perfekt til smoothies. Blend direkte i den transportable flaske.


Mixer smoothie og knuser isen på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg