tirsdag 29. desember 2015

Hvit skohylle

Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Oppbevaring til lave priser.


Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!

Skohylle ODENSE hvit Pr. Les om vilkårene i garantiheftet. Praktisk og flott skohylle som tar vare på dine sko og samtidig holder yttergangen ryddig og pen. Bærelist i kombinasjon med hengeskinne skaper raskt et fundament for ditt hyllesystem.


Det er kun bærelisten som skrues fast til veggen. Hengeskinnene hektes på. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.

Uttrekkbare funksjoner gir smarte løsninger der det er trangt om plassen. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax. Hvit skohylle i perforert kaldvalset stål fra String, designet av den svenske arkitekten Nisse Strinning.


Denne skohyllen vil hjelpe deg med å enkelt rydde unna. Funksjonell hatte- eller skohylle i metall. Bruk den som hattehylle med eller uten kroker eller snu hyllen og monter den som skohylle med praktisk beskytelse mot veggen. Slik måler du: BYSTMÅL Mål rundt kroppen over bystens kraftigste ste helst med BH på. MÅL UNDER BYSTEN Gjelder BH og måles runddt kroppen under bysten.


Europris har et stort utvalg småmøbler, slik som stoler, sofabenker, kommoder og skohyller - Mye av de mindre møblene med både funksjon og nytte i hjemmet. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Enkel, skrueløs montering. Sko skohylle i ask og stålben fra Normann Copenhagen.


Kombiner med hattehylle i samme serie. Genial og tøff skohylle fra Maze! Selve hyllen består av fotblader hvor det er plass til par sko.

Du kan sette flere sammen, om du ønsker flere. Hyllen er for å skru til veggen. Block trillebord Lysgrå. Maze Shoe Shelf L hvit skohylle 99cm. Praktiske oppbevaringsløsninger er Maze gode på, og nå finner du både dette og det nye hyllesystemet Pythagoras hos keiserensnye.


Thomas Sandell har designet skohylle i aluminum med rundstav av ask. Disse skohyllene er både praktiske og stilige, og ikke minst får du oppbevart skoene på en suvueren måte. Skostativet er veggmontert. En liten skohylle eller et lite skostativ er derfor et perfekt valg om du har en gang med begrenset plass.


Hvit : Material: MDF, stoff fronter: Mange varianter tilgjengelig. Organizers 3-pakning, hvit , 4NOK Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg