søndag 13. desember 2015

Speil uten ramme

Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser. Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av speil til svært rimelige priser! Hos oss finner du alt fra veggspeil til bordspeil, sminkespeil og mye annet. Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser.


Flott design, store og små. Et speil eller et vakkert bilde er med på å fremheve et roms personlighet og øker romfølelsen.

Her har vi samlet alle våre speil uten ramme ! Det finnes et stort utvalg av ulike former på våre speil uten ramme. Hvilken passer best i hjemmet. Vi har et lager av ferdige speil både med og uten fasett, disse kan leveres på dagen. Med hjelp av den får vi se hvordan vi ser ut for dagen og kan gjøre de justeringer som vi ønsker uten problem. Her finner du speil med gull ramme ,. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil.


Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design. På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom.

Vi tilpasser og bearbeider speil på mål, eller fasong. Vi lager speil etter ønske med eller uten ramme. Du har ønskene, vi har kunnskapen. Fasettslipt speil etter mål. Det vanligste er speil i rammer med feste på baksiden,.


Kjøp på nett Huskeliste. Rask levering og super service! Gjør det selv: Bygg smart rampeløsning.


Vegger, gulv, lister, rammer og speil kan med fordel gå i nøytrale toner så du enkelt kan forandre stilen med andre. Har du et bad i minimalistisk stil et det fint å sette glasset rett på veggen uten ramme. Alt er håndlaget, og lages på ønsket mål og i ønsket farge. Vi hjelper deg med råd og veiledning til å velge riktig ramme , og vi samarbeider med konservator. Den gamle speilet panelveggen er en datert utseende, men en vegg dekket i separate speil er en spennende look.


Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni. La deg inspirere og mellom alle våre speil her. Et speil er med på å endre rom følelsen, det virker større,.


Speil Speil på veggen er. Hos Kvik har vi et speil som passer inn i alle typer bad. Skal det være rundt eller firkantet, med eller uten lys, og skal det kunne fungere som skap?

Kvalitet Innrammet Kunst på Salg. Få Tilpasset Innramming!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg