onsdag 23. desember 2015

Nytt vaskerom

Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite innbydende lagringsplass til et delikat vaskerom på en helg. Et godt planlagt vaskerom , kan være redningen for små og store husholdninger. Her er rørleggerens tips til hva du bør tenke på når du planlegger vaskerom. Kan et vaskerom være vakkert?


I så fall er dette verdens vakreste!

Se hvordan den dystre vaskekjelleren ble ny og praktisk i landlig stil. Bonytts interiørarkitekt forvandlet det grågustne kjellerommet til et Blenda-hvitt, superpraktisk vaskerom. Premien: Et nytt vaskerom.


Jeg håper du ble inspirert til å pusse opp ditt vaskerom , og at du fikk noen kreative ideer! Vaskerommet ditt rommer litt av hvert og er ofte rotete. Innred det riktig og unngå rotet.


Vi gir tips og veiledning til innredning av vaskerom.

Vårt er ganske lite, så vi skal prøve å være effektive med plassen. Fant ikke noen ny tråd om dette. Om du nå skal bygge nytt hus, pusse opp vaskerommet eller bare innrede med et par nye løsninger - vi har samlet et knippe ulike drømmer for rommet man tilbringer.


Få ideer til ditt nye bad hos HTH. Noe supermoderne, strømlinjeformet vaskerom har vi ikke fått, men et lyst og trivelig rom der det er hyggelig å jobbe. Det er litt av en forbedring fra det gamle. Når nytt vaskerom skal innredes, er det lurt å bruke tid på innredning av rommet, slik at det blir praktisk og funksjonelt. Selv ønsket jeg i utgangspunktet et.


Her finner du artikler som omhandler hva du må passe på før, under og etter. Mange har vaskerom i tilknytning til gangen. Heng opp knagger til skitne og våte ytterklær.


For de som skal bygge nytt ,. Vaskerom Er det virkelig et ork hvis det er enkelt å gjøre? Gi nytt liv til dyner og puter Vil du friske opp dynene og putene dine på en enkel måte? Last ned vår nye katalog.

Side på side med smarte løsninger! Slik planlegger du ditt nye vaskerom. For å gjøre prosessen enklest mulig, har vi laget en sjekkliste med fire tips til hvordan du planlegger ditt nye vaskerom.


God tirsdag alle sammen. I dag har jeg fått på plass litt nyheter, og det føles bare så deilig med litt nytt igjen – for nå begynner det å bli en god stund. Vi har vært uten vaskerom i ca. På bildet over kan dere se litt hvordan det blir. Planlegging og grunnarbeid er avgjørende for at du skal bli fornøy enten du skal bygge nytt eller rehabilitere badet.


Skal badet være kombinert vaskerom ? La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter. Utnytt plassen optimalt på vaskerommet ditt. Milk- vaskerom fra Kvik har fokus på form og funksjon. Alle har rett til et kult vaskerom hos Kvik. Hei vennen, SÅ deilig med vaskerom da, ble jo kjempeflott også!


Badet deres ble nydelig, skikkelig rent og stilfult - grattis! Tuuuusen takk for super kos. Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg