onsdag 24. februar 2016

Gamle rammer selges

Kjøp Interiør for enhver smak. Gratis frakt over 4kr. Samle favorittøyeblikkene i denne fine rammen bestående av rammer i ett.


Vi har en god del gamle rammer i butikken, og de kan brukes til mangt. Pappstøtten bak er ødelagt.

Stort gratis bruktmarked målrettet til gamle hus, gratis for private. To tredører fra leilighet i klassisk bygård Majorstua i Oslo selges grunnet oppussing der. Brukt Tre gamle vinduer selges.


Et mangler det midterste glasset. Samlet pris kr 2til salgs i Jevnaker - Tre. Hos oss finner du et stort utvalg av herlige vintagerammer i retrostil.


I sortimentet finner du rammer i flere ulike former og farger som vil få fram den unike.

Spennende auksjoner på antikke rammer og bilder på QXL. Den største rammen , har utvendig mål 2x 2cm. Rammene har glass, og alle er i flott orden. Er det noen som vet hvor det er mulig å finne brukte, men registrerbare rammer ? Vurderer å kjøpe meg en cbr600rr, men ramma må byttes. At jeg liker gjenbruken av gamle rammer har jeg jo vist i div.


Så er det jo alltid morro med noe som kan gjenbrukes. Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over år. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Neste post er å få vekk gammel maling på rammen. Fire like hvite og fire like svarte, i god stan med skilt. Hvor selges 60xrammer ? Butikker og verksteder (foto): Jeg har en utskrift av et bilde jeg har tatt på 60x90cm, men jeg finner ikke ramme til det. Selges til en gunstig pris før jul.


Gamle funkishåndtak selges. For mer informasjon og bilder trykk her!

Nylaftet Ramloftstue til salgs! Et dårlig eksemplar av en førkrigs opel olympia selges for bekjent. En kartusj er et dekorativt element som rammer inn tittel, initialer,. Men vi fortsetter skanning av de gamle kartene, så flere kommer etterhvert,. Liten Monark herresykkel med gir.


Den gamle er ikke lenger aktiv. Alle bildene selges ferdig innrammet. Glassmesterforretning AS - Verpetveien 3. Kopiering av gamle stilrammer - Reprasjon av gamle rammer og møbler.


Mange fartøyer på bruktmarkedet er også i kategorien gamle marinefartøy som nå selges videre av private. Skulle du heller trenge et hendig landgangsfartøy kan vi. Vi som liker gamle traktorer og.


Furu og eik i forskjellige dimmensjoner. Skal du kle en vegg, lage en ramme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg