tirsdag 9. februar 2016

Ib laursen forhandler norge

Møbler til hjemmet i alle prisklasser. Se vårt utvalg av møbler for stuen. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Uten ekstra toll og kostnader i Norge.


Sortimentet spender bredt og gir et utal.

Solstrand interiør holder til i Bergen sentrum. Ib Laursen Keramikk Cafe Latte Krus - Mynte Milky Brown H cm. I vår nettbutikk kan du handle kjente interiørmerker som House Doctor, Green Gate, Nordal, Hübsch, Bloomingville. Utvalget er stort og gir et mylder av. Vi leverer til hele Norge.


Våre spesialiteter er rustfrie utelykter, røffe møbler i gjenbruk og vedlikeholdsfrie utemøbler i tre. De har over ansatte på sitt hovedkontor i Ribe.

Kjøp IB LAURSEN på Miinto. Er der et produkt du ikke kan finde skaffer vi det hjem til dig. Deres kontorer er beliggende i Ribe. Stor utvalg møbler og interiør midt i Bergen sentrum og i nettbutikken. Butikk i Bergen med interiørmerket Nordal.


Hos Solkrogen forhandler vi et stort udvalg af. FRIT LEVERET TIL NORGE VED KØB OVER. Ib laursen har alt hvad hjertet kan. Mynte serien, der matcher den nordiske designtradition, til forhandlere over hele verden.


Fast frakt i Norge 9-Hjem GREENGATE. Sammenlign priser på IB Laursen Retro Vegg-klokke. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Kollektionen spænder over brugskunst,. Vi forhandler både møbler og interiør fra det danske brugskunst brand. Du finder hele udvalget nedenfor.

Se det store udvalg hos Moster’s skur her på siden. Er du på jagt efter Mynte serien ? Se det flotte udvalg af skåle, kopper, håndklæder, bestik og. Fugle foder huset er i støvgrønt træ med naturtag. Quilte og plaider i lyse og lette farver eller hyggelige dybere toner.


IB Laursen ´s vakre porselensserie Mynte har den populære kaffekoppen i mange herlige farger. Firmaet der hører hjemme i den smukke og gamle jyske Ribe forhandler deres. Forsendelsen av pakker skjer med Posten Norge ,. Prismatch på alle varer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg