mandag 29. februar 2016

Glass med lokk sugerør

Glass , flasker og etiketter til lave priser. Lokk og korker inkludert. Vi har Sugerør og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Sjekk ut Glass Med Sugerør. Rask levering og fast frakt. Aldri mer kjedelige sugerør !

Dette glasset er med lokk og sugerør. Her kan du passe på hvilket glas som tilhører hvem sitt, da dem kommer i fire ulike farger. Kul servering på sommerfesten.


Nyt en god drikk fra et krus med lokk og sugerør. Vedlikeholdsråd Utsett ikke glasset for plutselige temperaturendringer. Lag et personlig glass med ditt trykk. Se lagerbeholdning i butikk Pr.


Legg i kurv Legg i kurv. Kjøp på nett Huskeliste.

Engangsglass med lokk og sugerør PARTY FRIENDS. Modellen finnes i flere ulike mønstre. Skap en skikkelig restaurant følelse med denne kule sugerør dispenseren! Akkurat som på en amerikansk diner.


Dispenseren er i glass , med et krom belagt lokk. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Glasskrukker er blant annet utmerket å oppbevare. Inklusive lokk i gull farge, diameter 82mm.


Laveste Pris i Norske NettButikker? Sustainable Earth by Staples Biologisk nedbrytbare lokk til pappbegre til engangsbruk for varm. Pent glass i fasettform. Skal du lage gaver i år? Norgesglassene er fine for seg selv, men enda bedre med noe oppi.


De kan pyntes og fylles med ting eller kaker. Hva skal du gi bort i år? Vakkert håndlaget KIT leveres her med bøyde rør og rengjøringsbørste. Lar deg oppbevare kaffe.

Glassene med lokk og sugerør er perfekte å ha med seg på piknik, i bursdag eller når du har grillfest. Hvor tar du med deg drikkeglass denne sommeren? Praktisk drikkeglass med lokk og sugerør. Passer like godt for voksne som for barn. Glass med lokk og sugerør , perfekt til feks bursdagselskaper og annet.


Kurv med plass til alle glassene og med håndtak. Papirsugerør stk Stjerner Gull. Glassflaske med lokk i nostalgisk brunt glass. By på noe godt og leskende.


IKEA - KORKEN, Krukke med lokk , Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg