mandag 7. mars 2016

Elektrisk feiekost

Før du maler er det viktig å gjøre rent. MAXBO har alt du trenger! Maling og lakkfjernere fra Maxbo. Perfekt for rengjøring innimellom, av tepper, laminat eller fliser.


Helt uten plagsom kabel og unødvendig bøying!

Kjøp elektrisk feiekost på Kelkoo. Sammenlign en lang rekke elektrisk feiekost tilbud og produkter innen Støvsugere fra våre butikker, og les brukervurderinger. Om sommeren kan du bytte ut innmatervalsen med en børste, og har da en elektrisk feiekost ! Den elektriske, batteridrevne feiekosten KB fjerner lett skitt og er klar til bruk raskere enn en støvsuger. Toro Power Shovel Plus koster i Norge rundt 2. Maxbo har stort utvalg av rengjøringsprodukter.


Se vårt utvalg og kjøp her!

Oppsamler som passer våre kombimaskiner med feiekost på 80cm. Sort kunstbust med halvlangt treskaft. Egner seg godt tilfeiing av snø og smiss på sko, trapper og inngangspartier. Populær å male på og gi som gave. Brukstid ca minutter.


God sugekapasitet på harde gulv og tepper og fleksibelt håndtak. Elektrisk feiekost med to timers ladetid. ISO-A, hu-kupling Kobling. Når du ikke har støvsugeren tilgjengelig: En elektrisk feiekost fjerner både dyrehår og smuler, og kan brukes på alle harde gulv og tepper. Legg til i innkjøpslisten.


Det finnes en motorisert snøskuffe ( elektrisk ) som kan utstyres med feiekost. Effektiv og bred feiekost med bust av kunstfiber og naturhår. Frakt: 2kr Les mer. Søk etter feiekost på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på feiekost fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Ladbar teppekost, etterfølgeren til den klassiske Amanda.

Raskere enn en støvsuger - mer behagelig enn en kost. Sjekk priser på feiekost. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp feiekost billig i nettbutikkene. Kärcher KBelektrisk feiekost.


Sterk og kraftig konstruert feiekost med 80cm bredde og 45cm diameter. Perfekt til bruk på grus, san snø, blader, kvister etc. Passer perfekt på fortau.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg