mandag 28. mars 2016

Mummitrollet krus

Din fotogave kan både hentes i butikk og mottas i posten. Interiør, møbler og pynt på nett. Gratis frakt over kr 200! Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka!


Bjørn Wiinblad krus er en serie med kopper og krus.

Arabia, mummikrus mummitrollet 3l. Special Price kr 1615. Finnes i mange ulike farger med forskjellige karakterer. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Mummikopper Mummikoppene har blitt populære samleobjekter verden over.


Og skal han ut på eventyr blir det ikke alene. Mummi krus Hvem elsker ikke Mummi? Kruset rommer liter. Alle skålene har et matchende krus i samme farge og med samme motiv.

Svart: Mummipappa Rosa:. Tusenvis av fornøyde kunder. For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Har stk, ønsker meg en til :-) Sommerfugler i magen.


Designen er laget av Tove Slotte et. I hvert fall vår… Og snart er han din også! Mummitrollet er eventyrlysten, men drar sjelden på eventyr alene. Sjekk priser på mummi krus tilbud.


Han er nemlig ganske engstelig av seg. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! ARABIA KRUS MUMMI SENVINTER 3L. Koppen selges i et begrenset antall.


Lille My er også i gang med å utforske. Lave priser og rask levering. View Mobile Site Gamer Movie Deadpool Honest Trailers. Hufsa er en stor, kald og skremmende skikkelse.


Små tegninger på håndtaket gjør at det blir gøy og bruke, også passer det perfekt i en liten barnehånd. En gave til noen du er glad i, eller bare vil vise litt ekstra omtanke. Du får både krus og skål med.

Er ildfast,ovnsikkert og kan vaskes i oppvaskmaskin. Herlig krus med Snusmumrikken-motiv som passer like godt både til store og små. Pippi krus cl For seg selv. Tove Jansson står bak historiene om.


Moomin Mugs fra moomin. På stuebordet hennes i Trondheim er det lagt ut til sammen krus med motiv fra Mummidalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg