onsdag 22. juni 2016

Fiskars trillebår

Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Kraftig trillebåre for de større oppgavene i hagen og rundt huset. Stor kasse med støttestag tåler mer last, og tippbøylen foran hjulet gjør det enklere å. Enten det er produkter til hagen, til kjøkkenet eller til hobbybruk, så har vi løsningene. Fiskars har et bredt produktspekter til daglig bruk. Dette er en kraftig og robust trillebår med helpresset galvanisert kasse og.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Robust og kraftig trillebår for selvbyggere og entreprenører. Passer for de større oppgavene i hagen og rundt huset. Trillebåren har galvanisert stål med lakkert overflate. Sikre deg en solid trillebår som gir støtte, stabilitet og tåler mer vekt fra blant annet kvalitetsmerket Fiskars.


Selvbyggerbåren er en klassiker på det norske markedet. Det er en stødig trillebår for de fleste typer bruk. Skal større last flyttes så er. Fra pris: 47per stk.


TRILLEBÅR SELVBYGGER 011G, UMONTERT. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Sjekk priser på trillebår.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp trillebår billig i nettbutikkene. Komplett trillebårhjul til hagetrillebår.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Med Helt Hjem eller Postnord dagers returrett. Spader, skraper, løvkurver og trillebårer er ikke bare nyttige hjelpemidler til hagen og uteplassen, med også fine å bruke som pynt, blomsterkrukker eller. Besøksadresse: Sandvikvn.


Fri frakt på kjøp over 4kr. En kraftig og robust Allround bår. Helpresset galvanisert kasse - ltr. Bygg og betongbår som er tilpasset døråpninger ned til cm.


Til flytting av jord og stein der det er upraktisk å bruke trillebår. En solid allroundbåre for hageeiere. Støttestag som gir god stabilitet og balanse.


Hjul med stålfelg, lags dekk med slange. Hvordan skifte slangeløst ( trillebår -)dekk? Bil: Jeg har (hadde) et trillebårdekk (slangeløst) som var umulig å få til å holde på lufta, og eneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg