fredag 3. juni 2016

Vedstativ glass

Kjempestilig vedstativ i stål! I vårt store utvalg av utemøbler finner du både kjente og nye merker! Stående vedstabler til oppbevaring av ved i herdet glass. Vedstabler i stål og glass.


Skar vedstabler tilhører en serie peisprodukter i stål og glass. Serien balanserer varsomt mellom runde, ovale og definerte linjer i et stilrent design.

Romslig vedsamler som blir en dekorativ interiørdetalj. Høy modell i svartlakkert stål med hel bunnplate og bakstykke som beskytter veggen. Kløyv, stable og få ut maksimalt ut av vedfyringen i vinter!


Justerbart vedstativ i pulverlakkerte stålrør. Opptenningstreull naturlig 22- per stk Kjøp. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Det er enkelt å bygge et vedstativ , så slipper du at veden ligger og flyter.


Flott vedstativ laget av 1 hammerslått varmebehandlet jern. Praktisk til å oppbevare ved og gjør seg godt foran en peis både ute og innendørs.

Me Glass har en eksklusiv glasskropp og er den første vedovnen med en base. Med kombinasjonen glass og stål. Denne Pinnen ble oppdaget av Irina Oltu. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Espegard sekkestativ er regulertbart for både 60- og 80-literssekker. Komplett med opphengsbøyle. Skråstilt vedstabler: En luftig løsning i glass og tre. Hamre lager også denne vakre skråstilte vedstableren i herdet glass og oljet eik, kalt Tind.


Her hos oss finner du alt fra peissett til ovnsrør, til bjørkeved. Bestill enkelt på nett og hent i din nærmeste butikk. Kjøp vedstativ online hos confidentliving. Håndlaget og robust vedstativ i stål,.


Vi produserer industrielle møbler og interiørprodukter i kombinasjon av stål, tre og glass ,. Men nå planlegger vi ny peisovn. Hvis du ønsker noe unikt som du har ha glede av i mange år. Lenke til innlegg Del på andre sider.


Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Lekker og dekorativ vedboks i glass med hjul.

Boksene har en enkel og stilfull design som passer i de fleste hjem, og sørger for en. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. På vinteren blir det tid for mer innekos, og gjerne ved peisen. Alt du trenger, enten det er.


Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Kvalitetsprodukter til beste pris.


Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne. Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg