torsdag 16. juni 2016

Kakefat med lokk

Bestill dine favoritter i vårt sortiment av servise og serveringstilbehør! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Bake it easy er en genial bestselger fordi det å bake direkte på et porselensfat er praktisk, det blir pent, og kaken er lett å ta med seg ut av huset med både.


IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveringsfat med lokk , Med serveringsfatet får du en festlig måte å servere for eksempel bakverk, ost eller kaker. Vi selger også kakefat med lokk som du kan bruke til å beskytte kaken, både når den oppbevares i for eksempal kjøleskapet,.

Perfekt for kake, matoppbevaring, kakefat eller for ost. For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Søk etter kakefat med lokk på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på kakefat med lokk fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Du kan steke, oppbevare, fryse, frakte og servere kaker!


Lokk til kakefat Ø35cm Exxent.

Lekkert kakefat til feks cupcakes. Etasjefatet er perfekt til å servere søtsaker på. Med konfekt øverst, småkaker i midten og frukt eller boller nederst, er det lett å sette fram et fristende fat. Om vår bruk av cookies (informasjonskapsler).


Et søtt kakefat fra Jabadabado! Med fire forskjellige cupcakes og et gjennomsiktig lokk passer fatet perfekt på slabberaset inne på barnerommet! Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS,. SPRINGFORM MED LOKK GRÅ 26CM.


Er du på leting etter det perfekte kakefatet? Hos Bakeren og Kokken finner du mange vakre kakefat. Her finnes det kakefat som passer til mange forskjellige anle. Bottle up Termoflaske 0. Kastehelmi Kastehelmi kakefat på stett 315mm-.


Praktisk serveringsfat til kaker og annen mat fra. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi. Pris: 4kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign.

Dekk sommerbordet med denne nydelige serien i høykvalitets akryl, eller ta det med på pikniktur i parken. Serien er komplett med både vannglass, vinglass, mugge. Bake it Easy er et unikt og funksjonelt bakekonsept som forenkler bakejobben og gir deg et flott resultat. Med Bake it Easy kan du bake, steke, fryse og servere på.


Pavlova Stettfat med lokk , 1. Grindsted høyt stettfat med. Kakefat i korallfarget plast, med gjennomsiktig lokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg