tirsdag 19. juli 2016

Gammelt tinn

Bølget kant nederst på lysholder, samt mindre mansjett på den ene. Mange av gullsmedstemplene er identifisert, og gammelt sølv og gull kan derfor ofte bestemmes ganske nøye. Gammelt tinn kan også ofte tydes,. Bruk en del salpetersyre til fem deler vann. Når du skal rengjøre gammelt tinn er det beste å vaske det i godt såpevann.


Bruk såpe eller syntetisk vaskemiddel.

Husmorvikaren arvet for en tid tilbake et gammelt tinnfat. Tanken var at dette skulle pusses opp og gjøre nytten som lysfat på salongbordet vårt. Fra gammelt av ble støpt tinn regnet som middelklassens sølvtøy og derfor tatt vel vare på.


Vi har fortsatt denne flotte tradisjonen og derfor. Der var det mye interessant om gammelt norsk tinn. Ja Hendrich Nielsen har initialene HNS. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Gaveesker Sølvbestikk Georg Jensen JULEPYNT Georg jensen Living Korpus sølv Lillehammerregionen Slirekniver Tinn.

Interiør Klokker Smykker. De eneste ferdselsveiene var den utrygge sjøveien over Tinnsjøen eller med kløvhest over. Get this from a library!


Det er relativt få gamle elementer fordi de. De resterende ti prosent eller mindre består av bly, kobber eller antimon. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Her i Norge er de største funnene gjort i området rundt Jæren, og disse.


Se hva andre mener om denne boka, og. Arbeid med tinn er et tradisjonelt norsk kunsthåndverk, og boka forklarer hvordan man kan finne ut hvor gammel en gjenstand. Antikk Vikingskip ( vintage ) laget av tinn til pynt. Håndstøpt og laget av TPB støperi.


Denne bygda ligger nederst i Tessungdalen,. FOTO: GAMMELT POSTKORT TEKST: PER STIAN B. Tinn som Stordalen gardsbruk har. Flott gammelt bord i eik.


Jeg er kontinuerlig på jakt etter gammelt tinn til omsmelting til nye produkter, jeg kan ikke smelte og støpe opp et produkt til kunden, men jeg smelter om til mine. Finn beste pris på Rubrikk.

I serien Kunsthåndtverk i Norge. Cymbaler er laget av en legering av kobber, tinn , messing, bronse eller sølv nikkel og er gjenstand for en oksidasjonsprosess som får dem til å anløpe over tid. Jeg har nylig fått tak i et gammelt tysk smeltesett for tinn og tenkte jeg skulle lage noen tinnfigurer. Køb Tin fra handlere du kan stole på. Svaret kan gøres temmelig kompliceret, men det kan også være enkelt og ligetil.


Passionerede tinsamlere har mange forskellige opskrifter på. Liste over norske kommunenummer omfatter alle norske kommunenummer som har vært eller er i bruk. Kommunenummer ble for første gang innført ved folketellingen i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg