tirsdag 19. juli 2016

Holmegaard lysestake

En klassiker til bordet. Holmegaard - Best pris i Norge! Kähler, hammershøi lysestake 5cm indig. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.


Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Armene på staken har forskjellige høyder som gir et unikt uttrykk og et vakkert lys. Connect delt lysestake for både t-lys og vanlig stearinlys.


Merkevarer til reduserte priser. Besøk vår nettbutikk i dag! Unik og elegant firearmet lysestake med glassmansjetter. Kubbelysestake i stilrent skandinavisk design. Skap magi ute og inne – på trappen, på bordet og i vinduskarmen.


Gratis frakt og levering innen dager! En flott, moderne, lysestake som gjør seg godt i vinduskarmen året rundt. Den enkle formen består av fire separ.


Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Norges største nettsted med design, smykker og innredning. Her finner du utvalgte designprodukter med meget høy kvalitet og design!


Special Price kr 5015. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Eminence er vår mest populære lysestake ,. DWL Lanterne, klar, H 2cm.


Maria Berntsen Season Lysestake Matt. Design with Light-serien er populær for sin unike, stilrene design og har etterhvert blitt en kjent sere. Med det klare glasset og hanken i naturlær som en fin.


Laget i smoke-glass med skinnreim. Den kommer i medium og stor hos Kjøkkenverket eller i nettbutikken. HOLMEGAARD DESIGN WITH LIGHT. Stelton Naked lysestake.


Karen Blixen Adventslysestake forsølvet. Pris 34- bonuskroner. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Freemover Rolf Lysestake Hvit Stor.


Elegant lysestake med et klassisk og tidløst design. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker. Frakt: 14kr Glassoginterior. Ordinarie pris 36kr.


Fabrikken ligger på samme sted som til denne dag, i en lang dal i området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg