tirsdag 12. juli 2016

Sommerstue i glass

Vårvik Glas leverer sommerstuer, takoverbygg, dører og vinduer. Vi holder til i Vikebygd ved Haugesund. Rasta Glass AS har bred kompetanse inne glassfaget. Vinterhager, sommerstue , hagestuer,.


Skyvevinduer-dører i brennlakkert aluminium Taket leveres i eller mm Kanalplast ,eller glass. Panoramaglass som er drevet av Håndlykken Trevare AS har mange års erfaring med å sette opp tilpassede sommerstuer og vinterhager.

Sommerstue eller vinterhage? Et sted for morgenkaffe og avislesing. Et ekstra uterom i ly for vær og vind. Din egen vesle skrivestue. Til deg som ønsker å bygge deg din egen uteplass med glass til alle kanter, har vi skyvedør for alle årstider, som holder høy kvalitet og er enkle å montere.


Grøtan Glass og Aluminium AS innen bygg og interiør Først med det siste av glassløsninger Velkommen til Grøtan Glass og Aluminium AS Siste nytt Les mer. Dersom du har spesielle ønsker for din vinterhage eller sommerstue , har vi en løsning som passer dine. Vårt sortiment innebefatter alt fra enkle glass ,.

Taket leveres i eller mm kanalplast eller glass. Komplett leverandør i glassfaget og låsesmedfaget. Send oss en henvendelse.


Vår-høst – Her får du glasspartier som er i 2- glass isolerkassett fra serien SIsolent. Vil du bruke hagestuen større deler av året,. Isolert utførelse med brutt kuldebro og energiglass eller uisolert utførelse med enkelt glass - opp til deg! Uisolert sommerstue komplett eksempel 3xmeter.


Glassdeal er leverandør av kvalitetsløsninger i glass. Gjennom direkte import sikrer vi våre kunder de beste priser, og ikke minst høy kvalitet. Extreme leveres med lags energiglass med U­-verdi og polycarbonatplater med U-­verdi på i taket. Glass med enda bedre isolasjon kan leveres om ønskelig. MOSS GLASS OG FASADE AS Vi leverer fasader, vinduer og dører i ulike former og fasonger.


Vi monterer en rekke ulike rekkverksløsninger, glassarbeid og bilglass. Et rekkverk i glass kan gi deg spektakulær utsikt fra terrassen, samtidig som du får god beskyttelse mot vinden. Her er fire lekre løsninger for deg som vurd. Vi leverer og monterer herdet glass , glass til kjøkken og ba glasshyller,.


Enten som uisolert sommerstue eller vinterisolert til helårsbruk. Taket er i glass , men kan også bygges tett med taktekking eller kanalplastplater.

Bolseth Glass leverer et bredt utvalg av systemer innen glassfasader og glasstak. Fasader i aluminium og glass kan gi rom for spennende arkitektoniske løsninger som pulttak,. En myk overgang mellom hjem,.


Lysthuset uterom AS tilbyr er bredt sortiment av uterom, vinterhager og hagestuer, samt produkter som naturlig hører med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg