torsdag 15. september 2016

Fasettslipt speil

SPEIL - FASETTSLIPT SPEIL Har du knust et speil og ønsker et nytt? Eller ønsker du et speil som ingen andre har? Hva med et speil hvor du velger en av våre mange. Elegant speil i fasettslip med stor flott ramme også i fasettslipt speil.


De rene, enkle linjene gjør at speilet passer inn over alt.

Definisjon av fasettslipt i Online Dictionary. Betydningen av fasettslipt. Norsk oversettelse av fasettslipt. Oversettelser av fasettslipt.


Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av speil til svært rimelige priser! Hos oss finner du alt fra veggspeil til bordspeil, sminkespeil og mye annet. Dette er blytungt og trenger nok et spikerslag å henge opp på.

Det er like fint som nytt. Brunbeiset treverk med oppdelte felt med mindre og et stort i midten. Som bilde viser flott speil , med fasett sliping. Vi kan levere speil i de fleste fasonger, runde, ovale, med innhakk og utsparinger til kontakter.


Har du en tegning eller mal, kan vi lage speilet akkurat slik du. Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni. Speil får badet til å virke større og lysere.


La deg inspirere og mellom alle våre speil her. SPEIL , BILDE PÅ VEGGEN DER Et speil eller et vakkert bilde er med på å fremheve et roms personlighet og øker romfølelsen. Setter du flere speil sammen, kan de. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil.


Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design. Norges Billigste Priser? Rask levering og super service! Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud.


Speil brukes stadig oftere som dekorelementer som understreker stilen i boligen.

Beskrivelse: Speil med fasettslipt glass uten ramme med bakside av mdf. Dør med mm ramme og fasettslipt speil i hvitlakkert MDF. Vitrinedør med fasettslipt klart glass og etset kant. Fasettslipt veggspeil Sverre med ramme i antikk sølvfarge. Leveres med sømmet , polert og fasettslipt kant.


Speilene vi fører er av beste kvalitet. Ingen skader bortsett fra en ubetydelig, liten hvit prikk - avskalling av forgyllingen -,. LED- belysning innebygget i ramme bak speilet som gir et nydelig lys oppover. Midstilt i nederste del av speilet.


Speil etter mål, med eller uten skreddersydd ramme finner du hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg