mandag 19. september 2016

Tekanne med varmer

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Tevarmeren er laget av glass med et fundament av stål hvor du trygt kan plassere din Bodum tekanne. Plasser et telys i varmeren og din te holder seg ikke bare varm,.


Vil du servere te på den tradisjonelle engelske måten kreves en nydelig tekanne ! Jeg er utdannet sivilingeniør i Miljø og.

Tekannen er kjekk å ha fremme på kjøkkenet som en hyggelig interiør detalj. Har lagret oppskriften til senere anledning, denne tror jeg at jeg vil prøve meg på. Må forresten kjøpe meg en tekanne først :) Ønsker deg en fin søndag. Mange er på jakt etter en tekanne , men utvalget er stort og de fleste har et spesielt ønske, eller et bilde av hvordan deres tekanne skal se ut. Tekanne i solid borosilikatglass og lokk i krom.


Med sin unike tebrygge funksjon er Bodum tekanner et praktiskt verktøy og samtidig en vakker tekanne. Assam er den mest solgte. Selger en antikk tekanne med et slags varmeelement under.


Har ikke sett mange av disse!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Gammel tekanne med varmer pluss en ekstra varmer. Er usikker på alder, men den er gammel. Stelton EM Presskanne Te liter Lysegr.


Lekker stor tekanne med telysvarmer- begge deler i meget bra stand- dekorert med nissemotiver. Stemplet under- se bilde. Melitta Molino kaffekvern. Kettle Teapot Heater fra Menu i porselen.


Sett inn en telys i telys-varmeren og hold teen din god og varm! Se vårt utvalg fra Menu og andre kjente leverandører! Den tidløse designklassikeren fra mono. En tekanne som ikke bare appelerer til smakssansene, men samtidig er en fryd for øyet.


Hvit porselens tekanne. Diameter på selve kannen 14. Vannkoker av porselen - Vakker vannkoker formet som en klassisk tekanne av porselen. I dag er vi effektive og varmer tevannet i vannkokere,.


Menu Norm Kerrie er en elegant tekanne som omfavner to tradisjoner;. En tekannevarmer er en foret hette som brukes til å holde teen varm i en tekanne.

Tekannevarmere finnes i mange fasonger, møstre og materialer – sydde heklede og. Nr Tovet trekk til tekanne. Vanskelighetsgrad: Vanskelig. CHAMBORD TE- VARMER , KROM.


Varen ble lagt i handlekurven din! Stativ til tekanne - med plass til telys for å holde teen … Kr. Telysvarmer Bornholm hvit blank L. Hold teen din varm med denne praktiske tekannevarmeren i porselen.


Et enkelt telys varmer opp, og fire silikonknotter. Kähler, hammershøi tekanne 2l hvit. Marimekko, siirtolapuutarha teapot 7dl. Jeg har hjulpet med litt sømmer på blomsten.


Det er en gave til en kolega. Det sorte stoffet med de søte kattepusene er utrolig flott.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg