tirsdag 6. september 2016

Treskjæring emner

Vil du skjære slik, trenger du et emne som er hardt og tett i veden. Til småting med mye detaljer er det ofte en fordel å ha en hard tresort med tett ved. Cookies (informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse).


Hvis du fortsetter å surfe på vår nettside, aksepterer du vår cookie. Når mine emner har tørket til dette stadige, flytter jeg dem inn. I huset hvor verkstedet mitt er,.

Det begynte med treskjæring for mange år siden. Tilbehør til treskjæring. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og gode tilbud. Det blir mye brukt til møbler, spesielt der det er behov for bøyde emner.


På grunn av sin store slitestyrke egner det seg til parkett,. Har drevet med treskjæring i ca. Vestlandske Folkekunstlag i år. Rune Hjelen _ Kurs i treskjæring og tredreiing.

Emner er ikke inkludert, men kan kjøpes av kursholder. Jeg har spurt på de steder jeg har vert,. Her vises eksempler på emner du får kjøpt her i utvalgt treskjærerve klargjort og frest for å gjøre jobben med skjærejernet litt enklere. Enkelte møbler kan også lages med gammelt.


Klikk her for å se data om dette nettstedet. Vi bruker utelukkende emner i toppkvalitets lindetre som er klare til å skjæres på. Det var ett veldig bra kurs. Nå har jeg anskaffet en større benk som tar store emner.


Fotografi er en gammel kunstform og uttrykker både stemninger og følelser. Vi håper du vil finne bilder her som du ønsker å ha på veggen. Trykk play for å sjå klipp i frå DVD-en. Treskjæring DVD For lære og inspirasjon.


Gjennom denne filmen tek Rolf Taraldset deg inn i treskjæringas verden. Det særeste vi har laget, er nok en naturtro penis. Detaljert informasjon om spesefikke emner finner du i menyen til høyre ”Informasjon for tredreiere”. Preparering av trestokken. Bruk Lind er et mykt og homogent treslag og egner seg derfor godt til treskjæring , blant annet større treskulpturer og krusifikser.


Dessuten brukes det til.

Det er et materiale som overrasker og inspirerer j. Kurset gjer ei innføring i treskjering, akantus og har hovedfokus på teikning av akantus. Kontaktperson: Tor Anda Tlf. Alle er hjertelig velkomne.


Denne gang også fra Amruds tegning, men ikke som tidligere med bakstykke og pendel som forøvrig er en versjon utviklet av min tidligere. Boksmaling, lasering og goldfinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg