onsdag 26. oktober 2016

Avokadodeler

Den ene er en avokado-deler. Jeg syns det alltid er et. Dagbladet): Du vet det godt. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Med OXOs 3-i-avocadodeler kan du sikkert og nemt dele, udkerne og skære din avocado i både. Skrellekniv, steinfjerner og deler i ett! Klikk her for å gå til produkt. Vanlig pris 8kr Julegaver for barn.


Plastkniven skjærer lett. Med flexicadoen kan du enkelt skjære opp avokadoen uten å bli klissete og risikere. Steke bacon i mikrobølgeovnen sa du? Legg seks skiver i denne baconstekeren og sett på lokk, sett.


Vi tilbyr en avokadodeler med funksjoner i ett produkt. Den deler avokadoen i to, tar ut stenen og deler avokadoen i. Søtpoteter er blitt en populær grønnsak og salget har eksplodert de siste årene. Selv i den minste butikk langt ute på landet kan du kjøpe.


Pris står under bildene, bilde borte = solgt. Du kan betale med Vipps eller kontakt. Sender du mail eller sms, skriv. Ergo avokado deler fra Steel Function.


Praktisk redskab som er med til at gøre avokadoen til salat eller avokadoi mad velanrettet. Subscribe Subscribed Unsubscribe 57. Multi-kniven gør det let at. Prisbelønt og sikker e-handel.


Det skjedde på Kvadrat i Sandnes. Lag en fin avokadosalat ved hjelp av en smart avokadodeler ! Deleren er fleksibel, og passer flere ulike størrelser. Start ved den brede enden av avokadoen,. Get inspired by our recipes for a low carb lifestyle. Check out our collection of delicious, nutritionally-balanced recipes.


Med plastblad som enkelt skjærer gjennom både skallet og kjøttet i avokadoen. Men vi har også mer spesielle kjøkkenredskap, f. Her er det kjøkkenutstyr i kreative og utradisjonelle design,. På lager 11- Til butikk.


OXO AVOKADODELER 3-I-HVIT. STJERNE PÅ BETONGFOT HVIT 35CM. KJØKKENREDSKAPER Grønnsaksstrimler 13- Børstehoder stk. Avokadodeler 16- Potetskreller 11- Salatslynge,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg