mandag 17. oktober 2016

Elektrisk rivjern

Rivjern , zester for storkjøkken. Det er mange gode grunner til å se seg om etter alternativer til det klassiske rivjernet. Noen har kanskje latt det gå litt langt, og fått med.


Modern House, basis rivjern 20cm stål. Med Tefal Fresh Express kutter, strimler og river du raskt opp matvarer som grønnsaker eller gulost.

Dette elektriske rivjernet blir raskt en god medhjelper! For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Sjekk priser på elektrisk best i test rivjern. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp elektrisk best i test rivjern billig i nettbutikkene. Oppladbart praktisk rivjern. Utrolig lett i vekt og enkel å bruke. Alle deler kan enkelt taes ut for rengjøring.

Perfekt for myk og hard ost, brø sjokolade og. I førjulstida blir det ofte litt for mange gjøremål på kjøkkenet. Heldigvis kan vi hjelpe deg, for med dette elektriske rivjernet kan du raskt lage.


KitchenTime selger billige rivjern fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Med Fresh Express 3-i-kan du skjære, strimle eller rive ingrediensene raskt og enkelt med bare et knappetrykk. Du kan for eksempel rive gulrøtter, ost, nøtter og. Norges Billigste Priser?


Se beste pris på Ariete Gratì elektrisk rivjern. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Dessverre har vi ikke flere av den ønskede varen på lager. Skal du rive ost eller gulrøtter er et stabilt rivjern helt nødvendig. Få litt ekstra hjelp av et rivjern med oppsamlingsboks og soft-grip håndtak.


Praktisk kjøkkenredskap som kan brukes til å rive alt fra poteter og gulrøtter til sitrusfrukter og sjokolade. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Moulinex Fresh Express elektrisk skive- og rivj.


Jeg anbefaler dette produktet.

KitchenAid Artisan rivjern KG300ER - Riv grønnsaker, ost og annet i ønsket størrelse med dette praktiske rivjernet fra KitchenAid. Velg mellom fire rivegrader. Kompakt kjøkkenmaskin som med ett enkelt knappetrykk river,.


Hos Bakeren og Kokken finner du mange forskjellige modeller og størrelser på rivjern. Hvem klarer seg egentlig uten et ordentlig rivjern på kjøkkenet? Praktisk og lettbrukt for kutting og riving av grønnsaker, frukt og ost. WILFA GRØNNSAKSKUTTER CURLY. I tillegg får du et nytt rivjern som skjærer med bølgemønster og en forbedret sylinder til finrasping - nå dobbelt så rask!


Europris - Mer til overs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg